2777
2789
عنوان

دوقلوهای ۱۴۰۱

| مشاهده متن کامل بحث + 82885 بازدید | 1115 پست
سلام دوستای گلم  گلبرگ جون مرمر جون میبنم که حسابی سرتون شلوغه  کجایید خبری نیست ازتون ...

سلام عزیزدل

وروجکا نزدیک ۱۱ ماه هستن

خداروشکر شیطونی میکنن دیگه

پوستمونو کندن خخخخ ایشالا قسمت همه بشه

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سلام گلبرگ جان انشاالله خودت و بچه های نازت زیر سایه امام زمان سلامت باشید ببین عزیزم هفته 9 بارداری ...

سلام عزیزم

ایشالا نی نی سلامت میاد بغلت

این چرت و پرت ها رو باور نکن

این آمپولا لازم بوده

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
سلام، در مورد پروسه آی وی اف میخواستم سوال کنم ازتون، آیا درد داره؟ از عمل نمیترسم فقط از اینکه یه چ ...

تاپیک ای وی اف منو بخون

نگران نباش فقط تو ذهنت سخته. باید شل بکنی خودتو

ببخشید یه سوال داشتم گلم برای کسی که شوهرش عمل کرده و لوله بسته هم آی وی اف جواب میده؟

سلام عزیزم با دکتر مشورت کن. ولی احتمالا با بیوپسی بشه

سلام گلبرگ جون تاپیک کامل خوندم درست دو هفته انتظار انتقال خدا رو شکر مثبت شدم  من فقط سابقه چ ...

سلام عزیزم

ای جان

ان‌شاالله این بار نی نی رو بغل میگیری

صبر کن به خدا اعتماد کن. حتما میشه ایشالا

سلام منم دوقلو باردارم هفته ۲۷ هستم . نمیدونم کجا برم ببرای سزارینم ، کسی دکتر وارد به دوقلو میشناسه ...

سلام جانم

من پیش دکتر سمیرا حسن خانی رفتم راضی بودم

دوقلو و تک قلو فرقی نداره دکترش اگر باسواد باشه خوبه دیگه

سلام جانم من پیش دکتر سمیرا حسن خانی رفتم راضی بودم دوقلو و تک قلو فرقی نداره دکترش اگر باسواد باش ...

سلام عزیزم.میشه راهنماییم کنی.من میخام برم دکتر بگم که برام ای وی اف انجام بدن.از چندم پریودم باید برم؟

خدایا شکـرت😍خدای من مواظب عزیزانم باش...همسرم و پسرم تموم دنیای منن❤️

سلام 

گلبرگ جان عزیزم خدا کوچولوهاتو براتون حفظ کنه 

من ی بار باردار شدم بعد عمل واریکوسل همسرم 

قلبش هم زد ولی در۳ ماهگی ایست قلبی کرد تا سقط کنم شد اوایل  برج ۱۲ 

برج ۱ تحت نظر  دکترم بودم تا برج ۴ با توجه ب تنبلی تخمدان بهم لتروزول امپول میداد باردار نشدم برج ۵ روز ۳ پریود متوجه شدن از سونو ک کیست دارم ی دوره ال دی خوردم و تاریخ ۱۴۰۲/۶/۱ رفتم سونو و کیست رفع شده بود 

برج ۶ اقدام نداشتم تا دیروز ک روز ۴ پریودم بود رفتم دکتر گفتن ای وی اف کنم برام برنامه دادن و با توجه ب اینکه همسرم کرونا گرفته بود همسرم گفت بمونه ماه بعد برو 

امروز مکمل ها رو گرفتم 

کوکیوتن اپتی وومن و آهن دادن 

ک اوابووست هم باید بخرم

آزمایش ها رو هم بدم 

ماه بعد برم 

نمیدونم کارم درسته یا ن 

اصلا ای وی اف کنم یا ن 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

سلام گلبرگ جون من تازه با صفحه شما آشنا شدم

امروز 2 ماهم تموم شده و با آی وی اف 2 قلو باردارم

خیلی سخت بود این 9 ماه واسه شما؟ چون میگن دو قلویی پر خطره. من الان دو هفته هست که تهوع دارم

میشه راهنماییم کنید ممنون

مرمر جون من تخت گهواره ای دارم ولی اونقدری موثر نیست. تازه موتور برقی هم داره. نمیدونم شاید هنوز دل ...

سلام گلبرگ عزیز بچه هات الان دیگه بزرگ شدن خدارو شمر. من از تاپیکت استفاده کردم خیلی و ایشالا همیشه شاد باشین و سلامت. یه سوال دارم عزیزم

من هفته ۲۴ بارداریم دوقلو دختر و پسر فک کنم دو هفته ای میشه که تکوناشون رو حس میکنم چند روزه حس میکنم تکونای یکی شون ( پسرم) که سمت راست هست و بریج کمتر شده 

شما چطوری تکونای هر کدوم رو حس میکردی؟ قابل تشخیص بودم کدومشون هست؟ برای منم دعا کن و ممنون میشم جواب بدی