2777
2789
عنوان

دوقلوهای ۱۴۰۱

| مشاهده متن کامل بحث + 82850 بازدید | 1115 پست
سلام عزیزم.میشه راهنماییم کنی.من میخام برم دکتر بگم که برام ای وی اف انجام بدن.از چندم پریودم باید ب ...

سلام عزیزم تو تاپیک ای وی اف مفصل نوشتم. روز اول دوم فکرکنم بری خوب باشه. نمیدونم کدوم مرحله هستید اخه. اولاش فقط ویزیت و بررسی باید بکنن تا شروع کنن کارو

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
گلبرگ جان تروخدا برای منم دعا کن من دارم دق میکنم چرا فقط خدا بمن بچه نمیده چرا من؟؟؟؟تروخدا برام دع ...

سلام دختر

چطوری؟ باردار نشدی؟

این فکرارو نکن

دیر و زود داره سوخت و سوز نداره

بالاخره نوبت تو هم میشه

زمان بندی خدا دقیقه 

فعلا از دوران بی بچه استفاده کن که ایشالا بعدش مثل من وقت هیچکار نمیشه😅

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام  گلبرگ جان عزیزم خدا کوچولوهاتو براتون حفظ کنه  من ی بار باردار شدم بعد عمل واری ...

سلام عزیزم

خیر باشه برات

اگر سنتون زیر ۳۰-۳۲ سال هست بنظرم صبر کن چون میگی طبیعی باردار شدی خودت

یک دوره ۶ ماهه خودت و همسرت اصلاح سبک زندگی کنید. پیج bardari_flora رو ببین کامل توصیح داده. تنظمی خواب خوراک استرس و ورزش. مطمئنم جواب میگیری. نشد برو سراغ درمان جدی تر. 

ولی اگر سنتون بالاست میخوای هم زمان پیش ببرکه وقت تلف نشه

سلام گلبرگ جون من تازه با صفحه شما آشنا شدم امروز 2 ماهم تموم شده و با آی وی اف 2 قلو باردارم خیلی ...

سلام عزیزم

به به مبارکه چشمت روشن

ببین سختی خب داره. تزریق های هر روزه... استراحت و خونه بودن و....

ولی سعی کن ارامش داشته باشی و سرت رو گرم کنی کار سنگین نکنی ایشالا زود سپری میشه به امید خدا

سلام گلبرگ جون من تازه با صفحه شما آشنا شدم امروز 2 ماهم تموم شده و با آی وی اف 2 قلو باردارم خیلی ...

تهوع اگر خیلی اذیتت میکنه با دکترت مشودت کن دارو بده. ولی سعی کن قبل بلند شدن از جات بیسکویتی خرمایی چیزی بخوری موثره

سلام گلبرگ عزیز بچه هات الان دیگه بزرگ شدن خدارو شمر. من از تاپیکت استفاده کردم خیلی و ایشالا همیشه ...

سلام عزیزم چشمت روووشن

من راستش یادم نیست ولی خیلی دیر تکونارو حس کردم شاید ۲۸ یا ۳۰

تازه دخترمم کلا تکون نداشت خیلییی کم. یکیشون راست بود یکی چپ میفهمیدم. الان حالت خوبه؟

سلام عزیزم خیر باشه برات اگر سنتون زیر ۳۰-۳۲ سال هست بنظرم صبر کن چون میگی طبیعی باردار شدی خودت ...

فداتشم ممنونم گلبرگ جان رفتم پانکچر جنین تشکیل شد 

برج ۱۰ رفتم برای انتقال کیست داشتم 

ال دی دادن تموم شد بازم رفتم به تازگی ها کیست ها ب یک سانت داشتم بازم ال دی دادن در ۱۰ روز

مکمل برام فرتیل سی ام امگا ۳. ویتامین ب دادن فولیک اسید هم میخورم 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
فداتشم ممنونم گلبرگ جان رفتم پانکچر جنین تشکیل شد  برج ۱۰ رفتم برای انتقال کیست داشتم  ا ...

ان‌شاالله خیره بهترین برات اتفاق میفته

یادت هست علائم چی بود

تو تاپیک ای وی اف با جزییات نوشتم عزیزم. علائم هیچ اهمیتی ندازه اصلا بهش توجه نکن

سلام عزیزم چشمت روووشن من راستش یادم نیست ولی خیلی دیر تکونارو حس کردم شاید ۲۸ یا ۳۰ تازه دخترمم ک ...

مرسی عزیزم.شما خوبی؟ بچه ها خوبن؟ خدارو شکر خوبم الان هفته ۳۱ هستم و تمام امید و دعام اینه که به هفته ۳۶-۷ برسم

شما وزن کوچولوها حین زایمان چقدر بود؟ دیروز دکتر برام لیدی میل نوشت. راستی پوشاک برای بچه ها چه مارکی بگیرم خوبه؟

مرسی از پاسخت

سلام خانما.روزتون بخیر.

من ۱۴ دی ماه انتقال جنین داشتم.۱۴ بهمن ماه رفتم اولین سونو که دکتر گفتن دوقلو داری،شش هفته و سه رو شونه.اما یکیش ضعیفتر از اونیکیه.

گفتم یعنی چطوری؟قلب نداره؟گفت چرا دوتاشون قلب دارن.یکیش عالی داره می نه اونیکس ضعیفتر.از نظر ساک و اندازه هم اونیکس کوچیکتره.

نمی‌دونم چطورین؟؟؟؟بنظرتون خطرناکه؟؟؟؟کسی تجربه ای داشته؟؟؟؟

خیلی خیلی نگرانم

سلام دختر چطوری؟ باردار نشدی؟ این فکرارو نکن دیر و زود داره سوخت و سوز نداره بالاخره نوبت تو هم ...

سلام گلبرگ جان

دلم گرفته تروخدا برام دعا کن، خیلی خوشحال شدم پیامم را جواب دادی

این ماه پانکچر شدم از ۱۱ تا تخمک خوب فقط ۳ تاش جنین شد اونم یکی بلاست و دو تا ۴ روزه

شوهرم میکروتسه شد. خدا بهم رحم کنه یکیش بگیره

خودمم هایپر شدم و شکمم آب آورده

دیگه برام غیر قابل باور شده بارداری و بچه دار شدن

مرسی عزیزم.شما خوبی؟ بچه ها خوبن؟ خدارو شکر خوبم الان هفته ۳۱ هستم و تمام امید و دعام اینه که به هفت ...

سلام عزیزم بسلامتی. اووو چه خبره ۳۷ خیلیه بابا😂 ایاشلا سالم و سلامت بیان هروقت میان

حدود ۲۲۰۰ بودن ۳۴ هفته

من از پوشک هانیز خیلی راضی هستم بنظرم هانیز بگیر