2777
2789
عنوان

دوقلوهای ۱۴۰۱

| مشاهده متن کامل بحث + 79304 بازدید | 1113 پست
سلام خانما.روزتون بخیر. من ۱۴ دی ماه انتقال جنین داشتم.۱۴ بهمن ماه رفتم اولین سونو که دکتر گفتن دوق ...

سلام عزیزم من تجربه ندارم ولی فقط میدونم همه این سونو و ازمایش و عدد ورقم ها خیلی بی اعتباره. کار دست خداست. بهش فکرنکن. 

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
سلام گلبرگ جان دلم گرفته تروخدا برام دعا کن، خیلی خوشحال شدم پیامم را جواب دادی این ماه پانکچر شدم ...

سلام عزیزم ان‌شاالله بهترین ها برات اتفاق میفته. حست رو میفهمم چون منم یه روزی همین حالو داشتم. میگفتم چطور ممکنه؟ من عمرا بچه دار نمیشم. اما از رحمت خدا ناامید نباش. زندگیتم گره نزن به این قضیه. برو زندگیتو بکن به وقتش اتفاق میفته. ۲ سال دیگه میای این نوشته هاتو میخونی میخندی... من الان با این دوتا بچه دهنم سرویس شده خخخخ. ناشکری نمیکنم ولی میگم ادم قبلش باید کیفشو ببره به وقتش بچه داریشم میکنه. فکرنکن بعدشم اسونه. واقعا سخته. الان از ارامش و خلوتت لذت ببر انرژی جمع کن برای روزهای سخت مادری

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم ان‌شاالله بهترین ها برات اتفاق میفته. حست رو میفهمم چون منم یه روزی همین حالو داشتم. میگف ...

تروخدا برام دعا کن تو قلبت پاکه

حالم اصلا خوب نیست همه ی روزام به گریه و خودخوری میگذره

دیگه خستم

سلام گلبرگ عزیز خدا بچه هاتون صحیح و سالم براتون حفظ کنه چقد تاپیکات قشنگ و امیدوار کننده بود منم تازه رفتم تو سیکلivf سه بارiuiکردم و منفی بودم الان اولبن باره میخوامivf کنم برام دعا کن منم مثبت بشم و خوشی بیاد به دلم

سلام گلبرگ جان شما فرشته خدا هستیید تاپیک هاتون عالیه. من روزای سختی داشتم و هر روز میومدم میخوندم و ...

سلام شما هم ای وی اف کردین کجا کدوم دکتر من ماه دیگه باید برم تخمک کشی مشکلی ندارن دوقلو پسر میخوام 

مرسی عزیزم.شما خوبی؟ بچه ها خوبن؟ خدارو شکر خوبم الان هفته ۳۱ هستم و تمام امید و دعام اینه که به هفت ...

سلام شمام دوقلو با ای وی اف دارین تورو خدا میشه بمنم کمک کنید من 

۳۲ سالمه یه دختر و یه پسر دارم رفتم مرکز مام برای ای وی اف تحت نظر دکتر تمیزی الان امپول داده ک پریود شدم شروع کنم بعد برم تخمک کشی من دوقلو پسر میخوام از عوارض ای وی اف میترسم ولی بدجور دلمون دوقلو پسر میخواد نمیدونم چکار کنم میشه راهنماییم کنید تا همین الانش نزدیک ۲۵ هزینه ازمایش و سونو و دارو شده 

سلام شمام دوقلو با ای وی اف دارین تورو خدا میشه بمنم کمک کنید من ۳۲ سالمه یه دختر و یه پسر دارم رفتم ...

سلام

عزیزم اینکه شما ای وی اف کنی به معنای دوقلو باردار شدن نیست

ایشالا هر چیزی که می‌خوای با خوشی برات اتفاق بیفته

اما هم پروسه سختی هست و هم خسته کننده و قطعا عوارض داره

سلام من تاپیک های قبلی شمارو خوندم قراره منم برم آی وی اف کنم ولی خیلی میترسم از عوارض امپول ها و..  

میخاستم از شرایط الانتون بگین بسلامتی دوقلوهاتون رو بغل گرفتین

که تو خداوند...  به موی رسیدن ها..... پاره نشدن هایی ! 

امیدوارم مامان هایی که دوقلو دارن بتونن اینجارو پیدا کنن تا باهم باشیمراستی من از هفته ۷ ترشحات زردر ...

عکس نی نی هات بزار ببینمشون 

بسلامتی سالم ب دنیا اومدن 

علت ivf چی بود

برا تعیین جنسیت میخام انجام بدم