2777
2789
عنوان

پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 40 پست
چرا بچه ب فرزند خوندگی نمی گیری تا هم اون مادر و خانواده داشته باشه هم تو ی فرشته ناز ک تموم عشق و م ...

پیکیری کردم و خیلی سخت کیری میکنن.یکی هم میخواستم بگیرم ۱۰۰ میلیون میخواست وداشتم

خیلی فوضول زیاد شده خودتو جمع کن احمق

برای چی داری عمرت و الکی هدر می دی یا زنگی زنگی یا رومی رومی چراا تو این ۱۱ سال ivf نکردی شانست و ام ...

پرورشگاه بچه زیر دو سال نمیده و خیلی سخت گیری داره و کلا بچه برا خودت نیست تا ۱۸ سالگی.تازه اسم هم تو شنلسنامه نمیدت

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ای بابا چاره چیه باید کفش اهنین ب پات کنی تو این راه

شوهرمم قبول نمیکنه .چون زمانی ک بهم خیانت کرد اون خانم باردار شد و بچرو ب خاطر من شوهرم سقط کرد میگه اگه میخواستم این کارو کنم هموک بچرو بدنیا میاورد میاوردم بزرگش میکردیم😪

شوهرمم قبول نمیکنه .چون زمانی ک بهم خیانت کرد اون خانم باردار شد و بچرو ب خاطر من شوهرم سقط کرد میگه ...

خدا به دلت صبر بده ان شالله چند سالته کجا می شینید دکتر خوب تاحالا رفتی اگه فقط مشکل تنبلی تخمدان باشه ک قابل حله 

زنه بعد چی شد    تو از کجا فهمیدی چطور تونستی ببخشیش

زنه شوهرم ولش کرد و رفته ترکیه .بخاطر اینکه دوستش داشتم و فقط همین ی بار خیانت کرده بود چون اصا اهل خیانت نیست پاکه اینم سر شرط بندی با دوستش مقصر بود.مت موقعی ک مست بود تو گوشیش دیدم

استارتر یادمه این کاربر @عروس_خانومااااا     ب ی نفر کمک کرد اگر درست تگ کرده باشم ...

سلام قشنگم دستت درد نکنه❤️❤️برم ببینم استاتر چه کمکی میخوان

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

عزیزم سلام

اصلا نگران نباشین میخوام یه تاپیک جامع بزنم 😍اونجا تگتون میکنم با هم شروع میکنیم 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
سلام بلشه مرسی منتظرم

قربان شما، 

البته الان چند تا و میگم امتحان کنین، 

تو گوگل بزنید نماز استغفار به روش شاه ابادی، برای بچه دار شدن... کلیپش و طرز خوندنش رو نگاه کنین 

40 روز انجام بدین با همسرتون،