همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
ای بابا چاره چیه باید کفش اهنین ب پات کنی تو این راه
شوهرمم قبول نمیکنه .چون زمانی ک بهم خیانت کرد اون خانم باردار شد و بچرو ب خاطر من شوهرم سقط کرد میگه اگه میخواستم این کارو کنم هموک بچرو بدنیا میاورد میاوردم بزرگش میکردیم😪
زنه شوهرم ولش کرد و رفته ترکیه .بخاطر اینکه دوستش داشتم و فقط همین ی بار خیانت کرده بود چون اصا اهل خیانت نیست پاکه اینم سر شرط بندی با دوستش مقصر بود.مت موقعی ک مست بود تو گوشیش دیدم
استارتر یادمه این کاربر @عروس_خانومااااا ب ی نفر کمک کرد اگر درست تگ کرده باشم ...
سلام قشنگم دستت درد نکنه❤️❤️برم ببینم استاتر چه کمکی میخوان
شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨ در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
اصلا نگران نباشین میخوام یه تاپیک جامع بزنم 😍اونجا تگتون میکنم با هم شروع میکنیم
شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨ در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
تو گوگل بزنید نماز استغفار به روش شاه ابادی، برای بچه دار شدن... کلیپش و طرز خوندنش رو نگاه کنین
40 روز انجام بدین با همسرتون،