2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2045 بازدید | 118 پست
ی ادمیم ک هرچی بگی از مادرشوهر کشیدم  ولی خانمای عزیز و با وجدان  یکمم انصاف خوب چیزیه&n ...

عزیزم بخدا من همه ی کاراش و کردم با اینکه استراحتم اومدم خونه مادرم موندم ک دست ب کاری نزنم ولی ب زور میگه باید بیای وقتی ام میرم ازم توقع داره بلند شم همه کاراش و کنم اگه اتفاقی بیفته واسه بچم ب نطرت واسه اون مهمه؟ ن نیست 

با استارتر نیستم در کل خانم هایی که زورتون میاد خونه مادرشوهر خواهرشوهر کار کنید خوب نرید موقع ...

دقیقا آفرین .ما دوتا از اینا داریم یکی طرف خانواده شوهرم یکی طرف خودمون .من که صابخونه نیستم احساس کلفت بودن بهم دست میده ما همه بلند میشیم کمک مادرشوهر طرف اون میره میشینه واقعا کارشون خیلی زشته .کسی با کمک کردن نمرده .یکیشون عروس جاریمه طفلک جاریم شاغل هست از چشاش خستگی میباره 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اتفاقا پسرش خیلی بفکرشه واین اعصابش و خورد میکنه ک مادرش فرق گذاری میکنه. درک نمیکنه  

استارتر عزیز 

خوشحال نباش از اینجور حمایت کردن همسرت، که در آینده ای نه چندان دور همون بچه ای که داره بخاطرش این جوری سر یه مادر مسن دادمیزنه همین بلارو سر پدرمادر خودش میاره، یک لحظه خودتو بزار جای اون مادر که پسرش اینجوری بخاطر 4 تا بشقاب تو جمع خوردش کنه ، درسته خیلی خیلی بهتر بود که مادرشوهرت درک میکرد و احترام میزاشت و نمی‌گفت شما بشوری ولی همه ما زنیم و خیلی هامون باردار بودیم و بچه داریم و میدونیم که ظرف شستن در حالت طبیعی هیچ منافاتی با حاملگی نداره زن باردار، فقط بارداره و بیمار نیست 

پ. ن. راههای خیلی بهتری برای حامی بودن و محترمانه برخورد کردن هست من خودم دوتا بچه دارم دوسالی میشه دست به جارو نزدم چون درس خودم و بچه هام وقتمو میگیره اکثر کارهامو همسرم میکنن باوجود مشغله ای که دارن 

ولی اگر یه روزی بخاطر من سر مادرشون دادبزنن اونم بخاطر چندتا بشقاب شستن. هیچوقت اون حمایت رو  نمیخام ودیگه کاراش از چشمم میفته قطعا 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

شوهرت میتونست به ارومی به مادرش بگه خانمم بارداره شماهم که خسته ای پس من ظرفا رو میشورم ببین چجوری پ ...

منم تایید نکردم کارش وولی بارها بهش گفتیم متوجه نیست وقتی جلو بقیه با صدای بلند میگه طرفا رو تو بشور من نمیتونم بگم نمیتونم شوهرمم اعصابش خورد شد ک من و تو عمل انجام شده میزاره  و میخواد سو استفاده کنه

بیشتر حرصش از این گرفت ک برگشت بهم گفت تو بشور گفت  ی بار اینجوری کنم جرات نمیکنه جلو چند نفر ب ...

چه شوهر خوبی داری افرین بهش

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.