2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2045 بازدید | 118 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

درسته خورده میشم ولی عروسای الان اصلا کار درستی نمیکنن مادرشوهرها به هر حال سنشون بیشتر از ما هست وقتی زحمت کشیده غذا درست کرده ماهم ظرفا رو بشوریم چه اشکال داره مهمون که نیستیم مهمون کسیه که سالی دوسه بار با دعوت میاد به نظر من رفتار شوهرتم از غر زدنای قبلیت بوده که این رفتار رو درست کرده .

اتفاقا پسرش خیلی بفکرشه واین اعصابش و خورد میکنه ک مادرش فرق گذاری میکنه. درک نمیکنه 

جنسیت بچت چیه اسی 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍
درسته خورده میشم ولی عروسای الان اصلا کار درستی نمیکنن مادرشوهرها به هر حال سنشون بیشتر از ما هست وق ...

نه اصلا وقتی میدونه من حتی ب زور میتونم غذا بخورم ولی با این حال تو همه ی کارا کمک کردم تنها واسه انداختن کشیدن جمع کردن. یعنی فقط ظرف شستن کمکه؟ 

با استارتر نیستم در کل خانم هایی که زورتون میاد خونه مادرشوهر خواهرشوهر کار کنید خوب نرید موقع خوردن که خوبید موقع سفره جمع کردن و ظرف شستن حالتون بده دقیقا ما یه عروس داریم با بچه هاش میاد میخوره میره ظرفهاشو میذاره برا مادر من خوب نرید کلا به خدا اونها هم خوشحالترن 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
 با استارتر نیستم در کل خانم هایی که زورتون میاد خونه مادرشوهر خواهرشوهر کار کنید خوب نرید موقع ...

بخدا منم مجبور میکنن ک برم اگه نرم قهر میکنه قبل بارداری من همه کار می‌کردم الان ک حالم خوب نیست یکم نباید درک کنه؟ 

چه ربطی داره واقعا سوال شد برام

همینجوری واسم سوال پیش اومد دوس دارم بدونم کی چی میزاد😅😅😅😅

همینجوری واسم سوال پیش اومد دوس دارم بدونم کی چی میزاد😅😅😅😅

اها😂😂

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
نه اصلا وقتی میدونه من حتی ب زور میتونم غذا بخورم ولی با این حال تو همه ی کارا کمک کردم تنها واسه ان ...

اصلا شما اینجا مقصر نبودی مقصر اول مادرشوهرته بعدم شوهرت .