2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2045 بازدید | 118 پست
شوهرتون میتونست خیلی آرومتر این موضوع رو بیان کنه و نیازی به اخم کردن برای مادرش نداشت

اتفاقا داشت من اگه حالم خوب بود و از پس کارام ب نیومدم الان خونه ی خودم بودم ن مامانم. اونم جلو مردم خواست من و تو عمل انجام شده قرار بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایولااابه همسرت 

قیافه بگیره برات مهمم نباشه

میخواهم بیشتر کتاب بخوانم📚 اگر کتابی رو مشناسین که مفید بوده رو بهم معرفی کنید🙏برای رسیدن به هدفام تلاش کنم.💪 دعا کنیم برای همو آرزوهای خوبو امید داشته باشیم به امروز.. به فردا؛بهفردا ها.
ن کلا ده نفر بودیم ی خانوم دیگه ام بود

آها.

خوب باید بگم کار شوهرت خیلی بد بوده 

توروی مادرش ایستاده مطمئن باش توروی توهم بدتر ازاینا وایمیسته.

الان فکر میکنی شوهر نمونه ای داری اینطور نیست عزیزم 

ایشون دل مادرش رو شکست اونم سر هیچی مثلا اگه شمادست به

آب میزدی چی ازت کم میشد 

بله اگر مادرشوهرت زیادی ازت کار می کشید ومراعات  نمیکرد حق داشتی گله کنی ولی باز هم شوهرت باید سنجیده برخورد میکرد.

خوشحال نباش اصلا و مطمئن باش یه روزی همین بچه ای که تو شکمته همین برخورد رو با تو و شوهرت میکنه 

راستی تو خونه خودتون فقط شوهرت ظرفها رو میشوره؟ 

آها. خوب باید بگم کار شوهرت خیلی بد بوده  توروی مادرش ایستاده مطمئن باش توروی توهم بدتر ازاین ...

عزیزم من از رفتارش خوشحال نیستم ولی از رفتار مادرش خیلی بیشتر ناراحتم من اگه میتونستم از پس کارام ب میام میمونم سر خونه زندگی خودم. ن اینه بیام خونه مامانم اون ازم مراقبت کنه. شوهرم هر کاری از دستش بیاد تو خونه انجام میده چون دست خودم نیست هم ویار بد دارم هم لک بینی دکتر گفت تا میتونی حرکت نکن ولی مادر ایشون با اینکه میدونه باز ازم توقع داره هر بارم همینه. ی بار باید باهاش برخورد میکرد ک یکم فکر کته

عزیزم بخدا من همه ی کاراش و کردم با اینکه استراحتم اومدم خونه مادرم موندم ک دست ب کاری نزنم ولی ب زو ...

ب خاطر حرمت مادربودنش هم ک شده اینجوری نزار شوهرت دلشو بشکنه هرچقدرم بد 

نخوندم بنویسی شرایطت حاده یا استراحت مطلقی کسی هم با شستن چندتا طرف بچه اش هیچیش نمیشه اتفاقا هرچقدر بیشتر استراحت کنی اگه شرایطت نرماله زایمان سختی خواهی دلشت حالا بحثم اینا نیست 

من کلا خوشم نمیاد یکی تمام کارا و زحمتا ب دوش بکشه 

همرویید دارم خودش هزاربار ب دخترش گفته دست ب آب نزن شوهر منم حرف خودش و بهش زد

اهان. خداروشکر شوهرت آدم با شعوریه

گاهی فکر می کنم آمدنت به زندگیم هیچ برایم نداشت جز اینکه بفهماند تا چه اندازه میتوانم تحقیرشوم،صبور باشم،غمم را تلنبار کنم و تظاهر کنم که عشق همین است..تظاهر مثل رویاندن گل مصنوعی ایست اما عشق روییده شدن خودجوش است،حتی اگر میان سنگ باشد💛
چقدر مادرشوهرت بیشعوره از زن باردار انتظار داره ظرف بشوره خداروشکر شوهرت مثل مامانش نیس

شوهرش یکم بیشعوره  مگه هر کی بارداره دیگه کار نمیکنه  چرا ایقد سخت میگیرین کاراخودشو خونش انجام نمیده ..  مشکلی ک تو بارداریش نداره ولی شوهرش الکی حرف در اورده تا مادرشو کوچیک کنه 

مامان دوتا گل دختر زیبا♥️

شوهرش یکم بیشعوره  مگه هر کی بارداره دیگه کار نمیکنه  چرا ایقد سخت میگیرین کاراخودشو خونش ...

۱۰ تا زن دیگه هم اونجا بودن

مادرشوهرش بیشعور بوده که به عروس باردارش گفته پاشو ظرف بشور

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊