2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2045 بازدید | 118 پست

بنظرم شوهرت خیلی شلوغش کرده من فردا زایمان میکنم ولی ناهار خونه مادرشوهرم همه ظرفارو شستم خودمم خواستم..البته اگ استراحت مطلق نیستی

❤درمــــن بـــدمــی مــن زنـــده شـــوم..یـــک جــان چـــه بـــود صــد جـــان مـــنــی..❤

برای شوهرت بوس بفرست برای مادرشوهرتم لبخند خودتو درگیر نکن فسقلو که نمیدونه اون بیرون چخبره

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم تایید نکردم کارش وولی بارها بهش گفتیم متوجه نیست وقتی جلو بقیه با صدای بلند میگه طرفا رو تو بشور ...

بله درسته کار هر دوتاشون اشتباه بوده هم مادرشوهرت هم شوهرت 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍
تا حالا ادم فوضول به تورت نخورده بود 🤣🤣🤣

نه بابا این چه حرفیه

دور از جون

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
شوهرت میتونست به ارومی به مادرش بگه خانمم بارداره شماهم که خسته ای پس من ظرفا رو میشورم ببین چجوری پ ...

دقیقا منم اصلا رفتار همسرشون رو نپسندیدم 

خیلی خیلی محترمانه تر میشد برخوردکرد 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

ی ادمیم ک هرچی بگی از مادرشوهر کشیدم  ولی خانمای عزیز و با وجدان  یکمم انصاف خوب چیزیه&n ...

منم مثل شما خیلی از مادرشوهر کشیدم و دارم میکشم ولی کار شوهرش اصلا درست نبود.ظرف شستن هیچی از ادم کم نمیکنه.فکرشو بکنید یه روزی پسر خودمون باهامون همچین رفتاری کنه

البته ما اونجا نبودیم که لحن مادرشوهر رو ببینیم چجور بوده

شوهرت دیگه خیلی تند رفته بدبخت اون که شام پخته بود حالا یه ظرف شستن  چی بود ناراحتی درست کرد&nb ...

ظرف شستن چیزی نیست قبل بارداری من انجام می‌دادم  اینکه درک نمیکنه حالم بده درست نیست

ی ادمیم ک هرچی بگی از مادرشوهر کشیدم  ولی خانمای عزیز و با وجدان  یکمم انصاف خوب چیزیه&n ...

همون بچه که بخاطر بارداربوتش اینجوری حرمت مادرو زیرپا میزارن  یه روزی این حرکت رو جبران کنه، چه حالی به آدم دست میده

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️