2777
2789
عنوان

عمل شقاق

5724 بازدید | 46 پست

من عمل کردم موقع دفع خیلی درد دارم چیکار کنم مرگ رو جلو چشام میبینم 😔دکتر امروز رفتم معاینم کرد گفت خوب شدی دیگ فقد برام ملین و چندتا قرص نوشت سیلاکس 😑

الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من
من هم باید عمل کنم میترسم

عملش ک خدایی درد نداره من یک هفته اس عمل کردم از چی میترسی آخه من دیشب شیاف نزدم امروز موقع دفع جونم دراومد همین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عملش ک خدایی درد نداره من یک هفته اس عمل کردم از چی میترسی آخه من دیشب شیاف نزدم امروز موقع دفع جونم ...

استارتر شما فقط فیشر داشتی؟هنوروئیدهم داشتی؟اسکین تگ یاهمون منگوله پوستی داشت شقاقت؟

استارتر شما فقط فیشر داشتی؟هنوروئیدهم داشتی؟اسکین تگ یاهمون منگوله پوستی داشت شقاقت؟

عمل کردم راحت شدم هم شقاق داشتم هم بواسیر 

ببین شربت انجیر بگیر بخور قیمت ۲۳ تومن هست داروخانه داره دیگه یبوست نمیگیری خداروشکر من الان ک میخورم شکمم هرروز کار میکنه دیگ یبوستم ندارم 

دردش از چیه یعنی خدا نکرده بواسیر داری؟؟

معمولا یبوست دارم،نمیدونم عزیزم🥺فقط نصف شب یدفعه شروع میشه باید نیم ساعت بشینم تا خوب بشه بتونم بخابم

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
معمولا یبوست دارم،نمیدونم عزیزم🥺فقط نصف شب یدفعه شروع میشه باید نیم ساعت بشینم تا خوب بشه بتونم بخا ...

شربت لنجیر بگیر از داروخانه دکتر خیرش بده بهم گفت تا یه مدت مصرف کن بخدا آبم میخوردم آجر میدادم بیرون دراین حد سفت بود الان ک شربت میخورم خیلی راحتم شکمم رو میشوره میبره😅

شربت لنجیر بگیر از داروخانه دکتر خیرش بده بهم گفت تا یه مدت مصرف کن بخدا آبم میخوردم آجر میدادم بیرو ...

خب بعد همیشه باید بخورم دیگه؟اگ نخورم باز سفت میشه شکمم

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
خب بعد همیشه باید بخورم دیگه؟اگ نخورم باز سفت میشه شکمم

آره فعلا بخور شربت انجیر و 

من فقط شبها سه قاشق میخورم دیگ شکمم روان هس

دکتر بهم گفت کمتر برنج بخور با تخم مرغ

آره فعلا بخور شربت انجیر و  من فقط شبها سه قاشق میخورم دیگ شکمم روان هس دکتر بهم گفت کمتر برن ...

اون زائده های بیرونم برداشت ببین من شقاقم خوب شده فقط اسکین تگش مونده بیشتر برازیبایی...دفع بعد عمل چجور بود ازداخل بیشتراذیت داشت یاجای عمل بیرونتم داشت؟