2777
2789
عنوان

عمل شقاق

| مشاهده متن کامل بحث + 5779 بازدید | 49 پست
سلام عزیزم شما خوب شدی؟ خواهش میکنم اگه ب شیوه ای یهتر شدی و تونستی یبوست رو از بین ببری بمنم بگو، م ...

عزیزم من خوبه خوب نشدم و کافیه که یکم یبوست بگیرم تا دوباره زخمم باز بشه و خون بیاد. ولی تا حدودی فهمیدم که چه جوری جلوی یبوست رو بگیرم. عمل و این جور چیزا واقعا درمان قطعی نیست و باید جلوی یبوست گرفته بشه

شما باید 3 وعده کامل غذا بخوری. سبزیجات فراوان و یک وعده آبکی مثل آش و سوپ و عدسی و این چیزا،‌سبزی تره فراوان، کوکو سبزی تره 

میوه های مختلف: گلابی، پرتقال و مرکبات،‌ آلو، انجیر و ... 

روغن نارگیل یک قاشق

خاکشیر ناشتا با آب جوش

معجون (روغن زیتون+انجیر خشک)  روزی سه چهار تا انجیر خوابونده شده در روغن زیتون بخور

تو غذاهات از روغن زیتون یا نارگیل استفاده کن

ورزش کن، بالا پایین بپر 

اهااا شنیدم کوتر اسیبش ازلیزر بیشتره بافتو بیشتر میسوزدنه

راستش نمیدونم ، مشکلی از نظر آسیب بافتی برام پیش نیومده و دکترم هم ازین دکترای قدیمی و خوب بود . فقط وقتی دوباره یبوست شدم ،‌شقاقم برگشت و الان فقط رعایت میکنم که یبوست نشم همین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گفتم منم تجربمو بگم شاید بدرد بخوره. بعد زایمان شقاق گرفتم مرگو به چشم میدیدم موقع دفع و خونریزی شدید اوایل درد نبود فقط خون ریزی بود بعد که بی توجهی کردم دردم اضافه شد. دکترم رفتم فایده نداشت. در نهایت پودر پیدرو لاکس خریدم روزی ۳ بار میخوردم تا ۳ ماه هر روز. کلا شکمم روان کار می‌کرد با این پودر بعد چند روز که زخمم بهتر شد با روغن نارگیل داخل مقعد رو هر روز چند بار چرب میکردم  تا ی مدت طولانی. وقتی دیگه زخمم کامل خوب شد یواش یواش پودر کم کردم و کلا قطع کردم خداروشکر خوب شدم

راستش نمیدونم ، مشکلی از نظر آسیب بافتی برام پیش نیومده و دکترم هم ازین دکترای قدیمی و خوب بود . فقط ...

قبل عملم مراعات می کردیم یبوست نشیم شقاق عود نمیکرد حس می کنم عملمون اشتباه بود نمیکردیم بهتر بود مال من یک ماه گذشته هنوز ازداخل زخمه خوب نشده

اون زائده های بیرونم برداشت ببین من شقاقم خوب شده فقط اسکین تگش مونده بیشتر برازیبایی...دفع بعد عمل ...

سلام عزیزم خوبی؟؟منم اون بیرون زدگی هارو دارم🤦🏻‍♀️خیلی اذیتم منم برا همین زیبایی که شما میگی ،شما رفتی عمل کنی؟؟

دوستانی که عمل کردن خیلی سعی کنید که دیگه هرگز یبوست نشید. این روش ها رو دیگه روتین هر روزتون انجام ...

سلام، ببخشید الان که سه چهار سالی از همتون میگذره، حالتون کامل خوب شده و اینکه اون رژیمی که گفتین تا چه زمانی بعد از عمل باید رعایت کرد؟