2777
2789
عنوان

عمل شقاق

| مشاهده متن کامل بحث + 5779 بازدید | 49 پست

من عمل کردم و درد خیلی شدیدی دارم بعد از دفع

مدفوع کاملا نرم و شله ولی بعد که تخلیه میکنم و مقعدم میخواد بسته بشه درد وحشتناک و سوزناکی داره 5 روز از عملم گذشته و درد کمتر نشده. دکترم گفت طبیعیه ولی مثل سگ از ریدن میترسم. یه ریدن تو این دنیا برامون راحت بود که اونم ازم گرفتن   

من عمل کردم و درد خیلی شدیدی دارم بعد از دفع  مدفوع کاملا نرم و شله ولی بعد که تخلیه میکنم و م ...

منم همینطور بودم خیلی درد داشتم 😑😑میگم من عمل بواسیر شقاق داشتم ولی شقاقم هیچ نرفت الان نزدیک ۵ ماه عمل کردم خو 

الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم همینطور بودم خیلی درد داشتم 😑😑میگم من عمل بواسیر شقاق داشتم ولی شقاقم هیچ نرفت الان نزدیک ۵ ما ...

سلام. دو هفته از عملم گذشته و دیگه درد ندارم به اون شکل، هنوز دردم به صفر نرسیده ولی خیلی خیلی کم شده. خون ریزی هم دیگه ندارم، فعلا راضی ام از عمل.

شما گفتی شقاق ات برطرف نشده؟

سعی کن یبوست نشی... یک قاشق خاکشیر رو شب خیس کن و صبح فرداش بعد از شستن با آب جوش مخلوط کن و داغ بخور... هر شب هم 4 تا انجیر خیس خورده قبل از خواب بخور...

میوه و سبزیجات خصوصا تره زیاد بخور. 

دوستانی که عمل کردن خیلی سعی کنید که دیگه هرگز یبوست نشید. 

این روش ها رو دیگه روتین هر روزتون انجام بدید که براتون عادت بشه

خاکشیر - قدومه ی شیرازی - تخم شربتی - دانه اسفرزه

هر 10 روز یکی از این گیاهانی که بالا اسم بردم رو هر روز صبح ناشتا با آب جوش میل کنید. از شب قبل بذارید خیس بخوره و صبح ها میل کنید. هر 10 روز نوع گیاه رو عوض کنید مثلا 10 روز اول خاکشیر و آب جوش بعد 10 روز بعدی قدومه ی شیرازی و الی آخر 

این تغییر دادن گیاه به خاطر اینه که روده ها عادت نکنند 

شب ها هم 4 تا انجیر رو حداقل یک ساعت خیس کنید و بخورید ترجیحا قبل از خواب

میوه و سبزیجات زیاد بخورید. روغن نارگیل ، روغن زیتون بخورید

ورزش و ورجه وورجه هم داشت باشید.

خلاص

نذارید دیگه گرفتار بیمارستان و عمل بشید چون عمل بسیار دردناکیه

شقاق یک پارگی کوچیک اطراف مقعد هستش که مقعد رو می پوشونه. 

اگه به این بیماری مبتلا شدید سریع برای درمانش اقدام کنید.

اول از درمان‌های خانگی و دارویی استفاده می شه. در صورتی که شقاق درمان نشد از روش جراحی یا لیزر استفاده میشه.

در رابطه با هزینه های درمان شقاق هم باید بگم که بستگی به نوع عمل داره که با لیزر باشه یا جراحی سنتی.

امیدوارم توضیحاتم مفید باشه و به دردتون بخوره.

ببخشید شما خوب شدین؟ عملتون با لیزر بود یا سنتی؟

سلام سنتی جراحی کردم ن درد نداشت الان خیلی عالیم همش میگم خداروشکر ک عمل کردم  درد تو بدن ها متفاوته

الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من
سلام ببخشید شما عملتون سنتی بود؟ الان خوبید؟

آره عزیزم سنتی بود با کوتر و بیهوشی موضعی

خوب شده بودم ولی دوباره یبوست گرفتم و الان هر کاری میکنم یبوستم رفع نمیشه و شقاقم برگشته ... دیگه واقعا خسته شدم از این زندگی شخمی ای که دارم.

آره عزیزم سنتی بود با کوتر و بیهوشی موضعی خوب شده بودم ولی دوباره یبوست گرفتم و الان هر کاری میکنم ...

یبوستت مگه چندروز بود چندبار دفع سفت داشتی که باز شد زخمت؟به سختی قبل عملت عود کرده؟

یبوستت مگه چندروز بود چندبار دفع سفت داشتی که باز شد زخمت؟به سختی قبل عملت عود کرده؟

والا یک بار یبوست کافی بود که زخم بشه و بعدش هی رعایت کردم خوب شد، دوباره یه یبوست دیگه زخمش کرد. 

آره عزیزم سنتی بود با کوتر و بیهوشی موضعی خوب شده بودم ولی دوباره یبوست گرفتم و الان هر کاری میکنم ...

سلام عزیزم شما خوب شدی؟ خواهش میکنم اگه ب شیوه ای یهتر شدی و تونستی یبوست رو از بین ببری بمنم بگو، منم ب مثل شما عمل کردم سه ماه پیش ولی خوب نشدم و خیلی عذاب میکشم