2789
عنوان

دروغ میگه یانه؟

159 بازدید | 26 پست

قشنگا توتاپیکای قبلیمم گفتم ک حدود س ماه بایه اقایی مجازی اشناشدم.ولی حس میکنم من براشون مهم نیستم.سه روز پیش بحث کردیم و بعدش من دیگه چیزی نگفتم امروز گفتم خدافظی کنم و بعدش باز ی سری حرف پیش اومد که جدانشدیم.من حس میکنم این عکسایی ک ب من دادم عکسای خودش نیست اخه حاضر ب ویدیوکال نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد گفته که امروز تولدمه و پروفایلش ی کیک تولده ک نشسته سر حالت مبل میزی و پیش کیک هم کلی تزیین شده و بادکنک و ی کادوست.فضاش بهش میخوره رمانتیک باشه تااینکه دوستاش این فضارو درست کرده باشن براش.یعنی حس میکنم باکسی درادتباطه

مثلا حدود ده تاعکس بیشتر هستن.و چندتاشونم پروفایلشن.بعد عکس تولدشو امروز گزاشته هاید کرده بقیه رو

واقعا مشکوکه عزیزم بهش عکس نده از خودت تموم کن بره ای رابطه رو

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
چجوریه مگ عکسا این رابطه های مجازی خیلی خیلی مسخره ست واقعا اهمیت نده زیاد

خیلی عجیب غریب و اتلیه ای نیستن و خودشم نمیگم قیافه خیلیی عالی داره قیافش خوبه ولی بهش میگم ویدیو کال میگه خوشم نمیاد از ویدیو کال.وتواون گپ هم ی سال هستش همیشه هم عکسا خودش بودن

عکس خودش نباشه  عکس در هر شرایطی نداره تو ی عکس خاص و یهویی درخواست کن 😀

میگه ک پرستاره میدونم ک اطلاعات پزشکی داره چون قبلا ازش سوال کردم و شده ک ی روز کامل تل انلاین نشده و گفت شیفت بودم.قبلا هم بهش گفته بودم ک عکس بده مثلا عکسشو با لباس پرستاری و اینا داده بود ولی میگم چرا وبدبو کال راضی نمیشه

خب چرا ادامه میدی عزیزم آدم هایی که کنارمون زندگی میکنند رنگ عوض میکنند و عوض میشند مجازی که دیگه کا ...

از ی طرف دوسش دارم اخع چون جدااز این سه ماه چندماه هم قبلش توهمون گپ باهم چت میکردیم.واقعا پسرا براتولد فضای عاشقانه درست میکنن و بادکنک واینا؟