2777
2789
عنوان

دروغ میگه یانه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 26 پست
خب فک کنه 

نمیخام تابلو بازی دربیارم میخام غیر مستقیم بگم ولی نمیدونم چجور.بعد کیک و ایناروکه عکسشو گزاشت پروفایل بهش گفتم که کیک چقد خوبه و فضا گفتم کیک سلیقه کیه؟گفت خودم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از ی طرف دوسش دارم اخع چون جدااز این سه ماه چندماه هم قبلش توهمون گپ باهم چت میکردیم.واقعا پسرا برات ...

اره دیدم که درست میکنند من پسر خواهرم گل فروشی داره بعضی از پسرها میان یه سفارش هایی میدن یا یه تم های میخوان که آدم میمونه ولی چرا باهات حرف نمی زنه مشکوکه 

ممکنه که عکساش الکی باشه که تصویری صحبت نمیکنه چون معمولا پسرا مشتاقن برا این چیزا

اخه میدونی اولای رابطه ک مثلا گفته بود پرستارم و اینا.بعد گفته بود براروز پرستار ازمون تشکر کردن و اینا گفتم عه عکسش.دیدم عکسو داد البته اون موقع از لج سکرت داد ولی خو عکسشو داد.بعد الانم که پروف گزاشته ک یکی از همکاربهس تبریک گفته عکس دونفره ش باهمکارشه همون ک داخل عکس قبلی هم بود

اخه میدونی اولای رابطه ک مثلا گفته بود پرستارم و اینا.بعد گفته بود براروز پرستار ازمون تشکر کردن و ا ...

خوب پس اگه اینه احتمالش کمه که دروغ باشه شاید از تصویری خوشش نمیاد نمیدونم اما در کل زیاد بهش اعتماد نکن اصلا

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
اره دیدم که درست میکنند من پسر خواهرم گل فروشی داره بعضی از پسرها میان یه سفارش هایی میدن یا یه تم ه ...

اخه کیک متوسط و گل و شمع و فضا تاریک بای کادوروی میز.کلی هم بادکنک قرمز هست.سن تولدشم بزرگ روی میز هست

خوب پس اگه اینه احتمالش کمه که دروغ باشه شاید از تصویری خوشش نمیاد نمیدونم اما در کل زیاد بهش اعتماد ...

بهش میگم تصویری ببینمت میگه من همش شیفتم و به هم ریختم خستم خوشم نمیاد منو تواین وضعیت ببینی.ولی اوندمیخادکه منو ببینه😑از ی طرفم مثلا توگروه چندروز پیش گفت چقدسخته عاشق باشی و نتونی بری پیشش

اره دیدم که درست میکنند من پسر خواهرم گل فروشی داره بعضی از پسرها میان یه سفارش هایی میدن یا یه تم ه ...

بهش گفتم ی بار گفت من همش شیفتم و خسته نمیخام تواین وصعیت ببینیم.بعد از ی طرفی اون بخاد صحبت کنه انتظارداره منو ببینه.میگم نکنه متاهل باشه

خوب پس اگه اینه احتمالش کمه که دروغ باشه شاید از تصویری خوشش نمیاد نمیدونم اما در کل زیاد بهش اعتماد ...

میخام ی جوری غیر مستقیم متوجه شم راست میگه یادروغ ولی نمیدونم چجور

میخام ی جوری غیر مستقیم متوجه شم راست میگه یادروغ ولی نمیدونم چجور

غیر مستقیم سخته مگه اینکه تو عامل انجام شده بهش بگی بیا تصویری یا عکس یهویی ازش بخوای دیگه بگی دلم تنگ شده الا بگیر فلان

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
نه مگه متاهلی تو ویدئوکال مشخص میشه

نه جدااز ویدیو کال میگم.بخاطر تم تولدش و اینکه مثلا ی روز نیستش میگه شیفت بودم یا سین میکنه دیر جواب میده میگ کارداشتم