2777
2789
عنوان

چه جوری بهش بگم

209 بازدید | 34 پست

۵ساله ازدواج کردیم وسه ساله تواقدامیم..

دلم میخواد هرچیییییی دارو وقرص بندازم دور..با دارو پریود میشم..درحالی که تا یکسال اول ازدواج هیچ مشکلی نداشتم..

همسرم جلوی من وانمود میکنه که زوده وازاین حرفا اما میدونم چقدر بچه دوست داره...

خودش هم کمی مشکل داره که دکتر دارو داده ومیخوره..

من با دوفامد سیکلم ۲۸ یا ۲۹ روزه است..

حالا این ماه روز ۳۳ومن پریود نشدم.

امروز از سرکار اومده با ذوق بی بی چک خریده.

نمیدونه این تاخیرا طبیعی...منم بهش گفتم زوده..با دوفامد ممکن تا ۱۰روزم تاخیر باشه..اونقدر اصرار کرد که نه بیا بزن.. دیگه گفتم فردا صبح میزنم ..

بااینکه واسش توضیح میدم اونقدر جدی گرفته که بهم میگه فردا پشت تلفن بهم خبر ندی بزار بیام خونه سورپرایزم کن😐..

چنددقیقه بعد هم تواینستا کلیپ فرستاده دختر پشت وپناه بابا وازاین کلیپای اینجوری..یعنی تا تعیین جنسین پیش رفته

چکار کنم بااین ذوقش؟؟؟اولین باره اینقدر نشون میده

الانم پاهام یکم درد میکنه مثل وقتایی که میخوام پری بشم..

قبل خواب بهش گفتم حس میکنم میخوام پری بشم..میگه نه من مطمئنم به خاطر استرس اینجوری شدی😑

تاحالا اینجوری ندیده بودمش..

توکلم به خداست..ولی بدجوری دلم گریه میخواد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی دورت بگردم من سخت میشه 🥲امیدوارم خدا بزودی دلتون رو با خبر وجود یه نی نی کوچولو تو دلت خوشحال ...

قربونت عزیزم..

خیلی دلم شکست امشب..هرماه که پریود میشم کلی ناراحت میشم اون دلداریم میداد حالا ایندفعه من باید نگرانش باشم..

اصلا امروز عجیب وغریب بود..

تازه فهمیدم صبح مرخصی گرفته رفته بی بی چک خریده گذاشته توماشین که ظهر باخودش بیاره

بله..

دکتر بهت گفته یا خودت میدونی؟

همیشه بمن میگفتن ۱۴ امین روز از سیکلت تخمک گذاریه ولی من دوروز بعد پریودم انچنان دل دردی میگرفتم انچنان تیری میکشید زیر دلم که خدا میدونه اقدامم کردم روز بعد پریودم و باردار شدم

سر بچه دومم خودمو تست کردم ببینم حدسم درسته یا نه

دو سری نزدیک روز ۱۴ سیکلم اقدام کردم و نشد بار سوم دوباره فردای پریودم اقدام کردم وشد

اگر دکتر با کیت تشخیص داده که هیچی ولی اگر طبق این جدول مدولای مسخره تخمک گذاریتو تعیین کرده اصلا درست نیست

قربونت عزیزم..خیلی دلم شکست امشب..هرماه که پریود میشم کلی ناراحت میشم اون دلداریم میداد حالا ایندفعه ...

ای خداااا 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

زبونم بند اومد حقیقتا نمیدونم چی بگم کمی اروم شی دلت سبک شه..

فقط میتونم بگم میفهمم ..

دکتر بهت گفته یا خودت میدونی؟همیشه بمن میگفتن ۱۴ امین روز از سیکلت تخمک گذاریه ولی من دوروز بعد پریو ...

نه من بدون دارو که اصلا پریودم زمان مشخص نداره..وقتایی که دارو مبخورم میشه ۲۸ یا ۲۹ روز که من معمولا از بعداز اتمام پریودی اقدام رو شروع میکنم حتی تا بعداز زمان تخمک گزاری..

واینکه متوجه زمان تخمک گذاری هم میشم.مثل ترشح سفید ..بالا رفتن دمای بدن..درد تخمدان

ای خداااا 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺زبونم بند اومد حقیقتا نمیدونم چی بگم کمی اروم شی دلت سبک شه..فقط میتونم بگ ...

عزیزدلم ممنونم❤️🥺..

همین که اومدی تاپیکم ممنونم❤️❤️❤️

نه من بدون دارو که اصلا پریودم زمان مشخص نداره..وقتایی که دارو مبخورم میشه ۲۸ یا ۲۹ روز که من معمولا ...

روز قبل پریودتم اقدام کن من خیلیا رو میشناسم که تخمک گذاریشون داخل پریودشونه از هوش مصنوعیم سوال کردم که ببینم علمی هست این جوابو داد