2777
2789
عنوان

مثلا ازدواج کردیم تا ارامش بگیریم

760 بازدید | 53 پست

خیلی ناراحتم 

شوهرم  خوب که باشم کلی ابراز عشق میکنه کلی میگه دوستت دارم

طبق میلش که یکم پیش نرم میگه گمشو خفه شو 

از درون میشکنم

امشب دیگه خسته شدم همه راهای ارتباطی و قطع کردم 

حداقل انتظار دارم حرف بد بهم زده عذرخواهی کنه 

ولی میاد میگه اگر تو از این ناراحتی من از این ناراحتم که اداب معاشرتت خوب نیست من خجالت میکشم این و که گفت من شکستم 

اخه چه ربطی داره مردا چرا اینطورین همه چیز و بهم میچسبونن

من اصلا هم اداب معاشرتم ضعیف نیست نمیدونم دیگه دلش میخواد چه گلی بزنم سرش

مثلا ازدواج کردیم ارامش بگیریم...خیلی دلم ازش شکسته چیکار کنم عذرخواهی بیاد بکنه 

چون میخان تو رو مقصر کنن و خودشون راحت در رن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر اینک ازدواج واس ارامش گرفتن نیس با اخلاقای گند طرفم باید کنار بیای

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

منم اوایل خیلی میشکستم. ولی ما متفاوت بزرگ شدیم. جواب حرفاشو همون وقت بده میبینی کمتر اذیت میشی. چون مثل ما فکر نمیکنن

شایدم یه روز بشه بین همه زنهای این شهر.....تو رو ببینم و آروم بگیره این دل تنگ....

ولش کن عزیزم

شوهر منم اخلاق گندی که داره هر اتفاقی که میفته بیشعور زنگ میزنه یا به پدر مادر خودش یا پدر مادر من میگه خدا لعنتش کنه بخدا آرامشو ازم گرفته با این کاراش

تحویلشون نگیریم بخدا خودشون مثل موش میان سمت آدم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
دیگه متنفر شدم از ابراز علاقه هاش

مثال نزد کجا معاشرتت چطور بوده

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
با هم دوست بودین قبلا؟ الان مشکلش اداب معاشرته؟؟؟😑

نه اهل دوستی نبودیم مشکلش از این شروع شد که چرا خلاف میلش نظرم گفتم میگه تو به حرف من گوش نمیدی انگار زن تو سری خوره هر چی میگه باید بگیم چشم بابا خب ادم گاهی مخالف یه کاریه بعد مدتها به قران سر یه چیزی باهاش مخالفت کردم گفت گمشو طرف من نیا ازش ناراحت بودم عذرخواهی هم نکرد

بخاطر اینک ازدواج واس ارامش گرفتن نیس با اخلاقای گند طرفم باید کنار بیای

امضات قشنگه....منم دارم وزن کم میکنم....افزایش قد مگه میشه؟؟

شایدم یه روز بشه بین همه زنهای این شهر.....تو رو ببینم و آروم بگیره این دل تنگ....
نه اهل دوستی نبودیم مشکلش از این شروع شد که چرا خلاف میلش نظرم گفتم میگه تو به حرف من گوش نمیدی انگا ...

خودتو بگیر براش باهاش سرسنگین شو اینکه نشد زندگی! بگو باید ب نظر منم احترام بزاری من ک غلام حلقه ب گوشت نیستم هر چی شد بگم چشم😐😐 والا

امضات قشنگه....منم دارم وزن کم میکنم....افزایش قد مگه میشه؟؟

با اصلاح ایستادن

شوهرای بعضیها سر  زنشونو میبرن تو کوچه میگردونن برو خداشکر کن 

راه مخالفت کردن روبلد نیستی نباید مسقیم بهش مخالفت کنی 

همه مردها برده زنی هستن که الکی بهش چشم قربان بگن

شما کمی سیاست شوهرداری رو یاد بکیر کمی مطالعاتت روبالا ببری مشگلت حل میشه