2777
2789
عنوان

مثلا ازدواج کردیم تا ارامش بگیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 53 پست
نه ارامش نه چیزی دیگری همش استرس من زندگی رو بااسترس میگذرونم

چقدر حرف شمارو درک کردم منم همه زندگیم شده استرس هر روز گریه میکنم این وسط فهمیدم حامله م هستم انگار برزخ زندگی میکنم نفس به نفسم شده استرس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم شوهرم یه دفعه سیماش قاطی میکنه درحالی که من همه چیزو آماده کردم همه کاری براش کردم سر یه حرفی میاد دادو بیداد میکنه ک الان چه وقت این حرفه پس کی حرف بزنیم صبح میرن تا شب تو خونه تنهاییم. وقتیم هسن خستن هیچی نبايد بشون گفت الان یه عده میان میگن خب تقصیر خودته وقتی خستس وقتی اعصابش خورده وقتی فکرش مشغوله هیچی بهش نگو ای بابا مگه میشه آخه

چقدر حرف شمارو درک کردم منم همه زندگیم شده استرس هر روز گریه میکنم این وسط فهمیدم حامله م هستم انگار ...

مبارک باشه عزیزم به ف ال نیک بگیربارداریت رو

نمیدونم چکارکنم میگن هرکی یه ایرادی داره اخلاقش رفتارش اینم مال من نمیتونم کناربیام

الهم عجل لولیک الفرج الهی آمین
اونی که سر زنش و بریده غلط کرده اونی هم کهه به زنش میگه گمشو غلط کنه یه جور شما حرف میزنی انگار حق م ...

خوب مخالفت کردنو نباید مستقیم گفت باید اخلاق طرف مقابلتو بشناسی و روی حساسیتهاش دقت کنی مخالفتتو میتونی شیرین تر بیان کنی یا یه وقت بهتر بگی یا موقعیت بهتر و... و....ببین من تجربه بیست سال شوهردایمو دارم برات میکم اینقدرم ضربه خوردم از بی سیاستیهام والبته قلدریهای مرد

باید شوهرتو وحساسیتهاش واخلاقیاتش رو خوب بشناسی ومدیریتش کنی اینها هنر زنهاست 

مثلن من میدونم تو خوده دعوا بگم اینجای کار تقصیر توست نه تنها نمیپذیره نتیجه عکس میده باید سکوت کنم وقتی بعد ندروز حالش خوبه درلفافه به شوخی بگم اینجا تو مقصر بودی این یه نمونشه برو الی اخر

اقا پوست گذاشتم پوست

واسه همین میگن خوب شوهرداری جهاده زنه چون واقعا سخته بایه مرد زیر یه سقف زندگی کردن

مبارک باشه عزیزم به ف ال نیک بگیربارداریت رو نمیدونم چکارکنم میگن هرکی یه ایرادی داره اخلاقش رفتارش ...

مرسی گلی ایشالا اگر به دلته قسمت خودت درسته همه یه ایرادی دارن ولی خدا به ماها هم صبربده آخه زندگی با استرس خیلی سخته

دیروز بلاکش کردم ولی اخراش شب خودم رفتم باز باهاش حرف زدم گفتم شاید بیاد عذرخواهی کنه نیومد تا امشب ...

منم هميشه قهر میکنم خودم دوباره میرم آشتی میکنم دوباره یه کاری میکنه قهر میکنم بعدش اصلا تحمل ندارم انگار تو دلم رخت میشورن بايد باهاش آشتی کنم همین کارارو میکنیم پرو میشن اگه یکم سفت بودیم اینجوری نمیکردن باهامون

اونی که سر زنش و بریده غلط کرده اونی هم کهه به زنش میگه گمشو غلط کنه یه جور شما حرف میزنی انگار حق م ...

به نظر من که وقتی زیاد هم بگیم چشم فقط روشون زیاد میشه چند وقته با یکی از اقوام  میرم پیاده روی یدفعه برگشته  میگه نمیخواد دیگه با فلانی بری،  من رفتم  ،فرداش با تندی گفت چرا میری مگه نگفتم نرو منم با لحن خودش گفتم میرم مگه اسیر اوردی جلو خودش بپوشیدم زدم بیرون وقتی برگشتم اخم بود گفتم کاری که ازش لذت ببرم رو قرارنیست چون بدون دلیل میگی انجام نده منم بگم چشم پس دیگه نگو چون من گوش نمیدم یا وقتی اخمه سعی میکنم بچه ها اروم باشن خودم درکش کنم میبینم توقعش بیشتر میشه استپ میکنم منم ناراحتیم رو بیان میکنم که پررو نشه بفهمه منم  ممکنه خسته بشم اعصابم داغون باشه منم از اون درک میخوام نباید کامل خودمون رو فدا کنیم

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
خوب مخالفت کردنو نباید مستقیم گفت باید اخلاق طرف مقابلتو بشناسی و روی حساسیتهاش دقت کنی مخالفتتو میت ...

هر چی هم باشه حق توهین نداره یا بگه خفه شو گمشو از جلوی چشمم به ادم برمیخوره من بابام تا حالا اینطور با من حرف نزده بود 

فرقی نداره سر یه حرف ساده هم تا حالا شده بگه گمشو 

مرسی گلی ایشالا اگر به دلته قسمت خودت درسته همه یه ایرادی دارن ولی خدا به ماها هم صبربده آخه زندگی ب ...

دوتا دارم عزیزم 🥰

اره فقط خدا بهمون صبر بده انشالله

الهم عجل لولیک الفرج الهی آمین