2777
2789
عنوان

مثلا ازدواج کردیم تا ارامش بگیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 53 پست

منم خوابم نمی‌بره همش دارم فکر میکنم چرا زنا آنقدر بدبختن چرا ما زنیم.زن نياز داره یکی نازشو بکشه ولی این مردا که آدم نیسن .دلم برا همه دخترای سرزمینم میسوزه ک بعدشم هميشه مقصرند سرشون هم ک ببرند یه عده میگن حتما یه کاری کرده بوده حتما شوهرشو عصبی کرده بوده😪😪😪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر اینک ازدواج واس ارامش گرفتن نیس با اخلاقای گند طرفم باید کنار بیای

جمله حقی بود از این زاویه نگاه نکرده بودم

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
بخاطر اینک ازدواج واس ارامش گرفتن نیس با اخلاقای گند طرفم باید کنار بیای

خدا میگه من ارامش رو در بهشت خلق کردم مردم در دنیا دنبالش میگردن

نگرد که نیست ماهم گشتیم نبود 

نه اهل دوستی نبودیم مشکلش از این شروع شد که چرا خلاف میلش نظرم گفتم میگه تو به حرف من گوش نمیدی انگا ...

منم هر وقت ساکتم همچی عالی ولی امان از روزی که مخالفت کنم یا چیزی بخوام شمر میشه خیلی بده بخاطر بچه ها تجمل میکنم نمیدونه آتیش زیر خاکسترم یک روزی تمام میشه این صبوری بدار بچه ها بزرگ بشن

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد

شوهر منم بعضی اوقات از حرف زدن من ایراد میگیره ادعاش میشه خودش خیلی خوب حرف میزنه هر وقت ایراد از من میگیره منم اونو میکوبونم میگم خودتم کلی تو حرفات سوتی میدی😂 توهم هی از شوهرت ایراد بگیر وقتی ازت ایراد میگیره، بگو توهم اداب معاشرت بلد نیستی 

شوهرای بعضیها سر  زنشونو میبرن تو کوچه میگردونن برو خداشکر کن  راه مخالفت کردن روبلد نیست ...

اونی که سر زنش و بریده غلط کرده اونی هم کهه به زنش میگه گمشو غلط کنه یه جور شما حرف میزنی انگار حق مرداست 

اتفاقا من صوتای هنر زن بودن گوش کردم خیلی وقتم بوده که به حرفش گوش کردم میگم بعد مدتها باهاش مخالفت کردم

شوهرای بعضیها سر  زنشونو میبرن تو کوچه میگردونن برو خداشکر کن  راه مخالفت کردن روبلد نیست ...

نگو سیاست شوهر داری

بگو زندگی با ذلت و خواری 

واسه اینکه حس خوشبختی به خودتون القا کنین اسمشو میذارین سیاست

خودتون لذتشو ببرین به بقیه توصیه نکنین

خداروشکر کنین شوهرتون سرتونو نبریده!!!!!!!پرام!!!!!

چندروزه قهرید؟

دیروز بلاکش کردم ولی اخراش شب خودم رفتم باز باهاش حرف زدم گفتم شاید بیاد عذرخواهی کنه نیومد تا امشب دیدم پرو پرو داره از من ایراد میگیره بازم بلاکش کردم