خدا کاری رو بی جواب نمیذاره.بنده ای رو هم بی پناه نمیذاره
من ۵ سال بیماری روحی شدید داشتم.افسردگی بسیار شدید.جوری حالم بد بود که همه قطع امید کرده بودن و بجای آرزوی درمانم آرزوی مرگم رو می کردن.یه روز از این روزا تصمیم گرفتم که حالم خوب بشه و از تمسخر و تحقیر دیگران خودمو نجات بدم.حال من از اون چیزی که میشه تصور کرد خیلی بدتر بود.من بلند شدم با تکیه بر خودم و خدای خودم و زدم تو دهن تمام اون هایی که از شکست و نابودی من خوشحال بودن.من دوباره افتخار پدر و مادرم شدم.دوباره مایه ی فخر فروشی مادرشوهرم شدم.دوباره عزیز همسرم شدم.اینو یاد گرفتم که حال کسی عوض نمیشه مگر اینکه خودش بخواد.
به نظرم طلاق نگیره ولی بره درخواست مهریه ، نفقه و.... کنه، حتی میگن مرد بعد ازدواجش هرچی خریده باشه نصفش برای زن. خواهرتون اگه طلاق بگیره اون زن صیغه ای خوشبحالش میشه.
اون ۵۰ سالشه و خیلی پولدار شده اول زندگیشون هیچی نداشتن الانم زن دومش جوون ۳۵ سالشه
چقد شبیه زندگی مادرشوهرم ....
الان بعد ۱۵ سال پدرشوهرم زن صیغه ای رو ول کرد
به غلط کردن افتاد
مادرشوهرمم بچه های کوچیکش موند بزرگ کرد
بخاطر اونا طلاق نگرفت
الان پدرشوهرم فقط خودشو خراب کرد
مادرشوهرم زن زیبا و خوش اخلاقیه
من ۵ سال بیماری روحی شدید داشتم.افسردگی بسیار شدید.جوری حالم بد بود که همه قطع امید کرده بودن و بجای آرزوی درمانم آرزوی مرگم رو می کردن.یه روز از این روزا تصمیم گرفتم که حالم خوب بشه و از تمسخر و تحقیر دیگران خودمو نجات بدم.حال من از اون چیزی که میشه تصور کرد خیلی بدتر بود.من بلند شدم با تکیه بر خودم و خدای خودم و زدم تو دهن تمام اون هایی که از شکست و نابودی من خوشحال بودن.من دوباره افتخار پدر و مادرم شدم.دوباره مایه ی فخر فروشی مادرشوهرم شدم.دوباره عزیز همسرم شدم.اینو یاد گرفتم که حال کسی عوض نمیشه مگر اینکه خودش بخواد.