2777
2789
عنوان

زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1257 بازدید | 35 پست
به نظرم طلاق نگیره ولی بره درخواست مهریه ، نفقه و.... کنه، حتی میگن مرد بعد ازدواجش هرچی خریده باشه ...

نمیشه طلاقش میده

و اینکه همه چی نصف میشه تازه اومده این قانون 

اون ۵۰ سالشه و خیلی پولدار شده اول زندگیشون هیچی نداشتن الانم زن دومش جوون ۳۵ سالشه 

همینه دیگه بدبختی نداری برای زن اول خوشبختی دلار دلار خرج کردن برای زن دوم ای خداااا آدرس زن دومشو بده من برم تیکه پارش کنم 😡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهریه اگه پول باشه به امروز حساب میکنن و ارزشش زیاد میشه و قانونای جدیدی هست برای اونایی که حتی اصا مهریه ندارن..

در مورد اینکه چطور میشه جلوشو گرفت بنظرم خواهرت بگو لباساشو رنگی و بروز کنه به خودش برسه اعتماد بنفسشوبالا ببره اگه این همسر بی لیاقت نخواست ادامه بده هم خدا جای حقه خیلیارو دیدم که بعد از این نامردیا بهترین همسر نصیبشون شده

یه دختر بیچاره ای ارتجاعی بود مادر شوهرش ابروش رو برد بعد از اینکه بچه هم اورد باز تهمت زدنو طلاقش دادن سه سال بعدش یه مردی اومد گرفتش که همه ازش تعریف میکردن

درکل انشالله هرچی به صلاحشه اتفاق بیافته

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..
پدرشون کلا رفته و قطع رابطه کرده

پدرشوهرمنم رفته بود دوسال نیومد

شوهر ۱۷ ساله من هم درس میخوندم هم کارگری میکرده مادرشوهرمم طلاهای که داشته کم کم خرج کرده

حالا انقدم پولدار بودن شوهرم میگه هیچکس باور نمیگرد منه کارگر پسر فلان تاجر شهر باشم....میگه مسخره میکردن میگفتن الکی خودتو جای پسر اون جا نزن

من ۵ سال بیماری روحی شدید داشتم.افسردگی بسیار شدید.جوری حالم بد بود که همه قطع امید کرده بودن و بجای آرزوی درمانم آرزوی مرگم رو می کردن.یه روز از این روزا تصمیم گرفتم که حالم خوب بشه و از تمسخر و تحقیر دیگران خودمو نجات بدم.حال من از اون چیزی که میشه تصور کرد خیلی بدتر بود.من بلند شدم با تکیه بر خودم و خدای خودم و زدم تو دهن تمام اون هایی که از شکست و نابودی من خوشحال بودن.من دوباره افتخار پدر و مادرم شدم.دوباره مایه ی فخر فروشی مادرشوهرم شدم.دوباره عزیز همسرم شدم.اینو یاد گرفتم که حال کسی عوض نمیشه مگر اینکه خودش بخواد.
زنای اول همیشه بدبختن میان مثل چی کمک میکنن یاری میکنن شوهررو شوهره پولدار میشه زن اوله رو طلاق میدن ...

زنا باید ارزششون رو بالا ببرن

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..
مهریه اگه پول باشه به امروز حساب میکنن و ارزشش زیاد میشه و قانونای جدیدی هست برای اونایی که حتی اصا ...

اصلا شوهرش جا گذاشته رفته 

مهریش کلا ۱۰۰ میلیونه اینم برا شوهرش چیزی نیست 

شوهر من ۱۷ ساله

برادرشوهر بزرگم ۱۴

برادرشوهر وسطی ۱۲

خواهر شوهرم ۹

و برادر شوهر اخرمم ۵ ساله بوده

با این بچه ها رفته زن گرفته و دوسال برنگشته خونه و خرجی نداده

من ۵ سال بیماری روحی شدید داشتم.افسردگی بسیار شدید.جوری حالم بد بود که همه قطع امید کرده بودن و بجای آرزوی درمانم آرزوی مرگم رو می کردن.یه روز از این روزا تصمیم گرفتم که حالم خوب بشه و از تمسخر و تحقیر دیگران خودمو نجات بدم.حال من از اون چیزی که میشه تصور کرد خیلی بدتر بود.من بلند شدم با تکیه بر خودم و خدای خودم و زدم تو دهن تمام اون هایی که از شکست و نابودی من خوشحال بودن.من دوباره افتخار پدر و مادرم شدم.دوباره مایه ی فخر فروشی مادرشوهرم شدم.دوباره عزیز همسرم شدم.اینو یاد گرفتم که حال کسی عوض نمیشه مگر اینکه خودش بخواد.
اصلا شوهرش جا گذاشته رفته  مهریش کلا ۱۰۰ میلیونه اینم برا شوهرش چیزی نیست

چرا میخواد طلاق نگیره؟بره شکایت کنه تا جایی که میشه ازش بگیره بعد بره گمشه

شوهر من ۱۷ ساله برادرشوهر بزرگم ۱۴ برادرشوهر وسطی ۱۲ خواهر شوهرم ۹ و برادر شوهر اخرمم ۵ ساله بود ...

خیلی بده واقعا زنا ارزش ندارن خوششون نیومد عوض میکنن بنظرم مهریه باید زیاد باشه حداقل یچیزی به زن برسه البته اون زمان این رسم ها نبود 

شوهر من ۱۷ ساله برادرشوهر بزرگم ۱۴ برادرشوهر وسطی ۱۲ خواهر شوهرم ۹ و برادر شوهر اخرمم ۵ ساله بود ...

مادرشوهرم میگه همه گفتن طلاق بگیر

خواستم بلند شم برم خونه ی پدرم یهو دیدم پسر کوچیکم ۵ سالشه خوابه رو زمین خشک بدون پتو....گفتم من برم چی سر اینا میاد....اونکه رفته..بچه هام تلف میشن.اون زن بهشون رحم نمیکنه

میگه برگشتم و زار زار گریه کردم و گفتم یه تار میتونم به هیچی نمی‌فروشم

به شوهرم میگم چنین مادری مقدسه میتونست طلاق بگیره شوهر کنه .چون فقط ۳۵ سالش بوده

اما مونده و به پای شما شکسته و پیرشده

خیلی بده واقعا زنا ارزش ندارن خوششون نیومد عوض میکنن بنظرم مهریه باید زیاد باشه حداقل یچیزی به زن بر ...

مهریه هم باشه یجوری میکنن نمیدن

خواهرشوهرمم شوهرش تو عقد صیغه کرده بود.فهمید.نتونست مهریه هم بگیره

طلاق گرفت گفت حداقل خودمو آزاد کنم.طلاقشم بزور گرفت هنر کرد

۱۰۰ میلیون الان چیزی نیست شوهرش میلیاردره بعدم ۴۵ سالشع همش باید تنها باشه 

۴۵ که زیاد نیست

این اگه اشنا نبود سایتاوکانالای همسر یابی ..یکی از اشنا هامون خیلی هم مذهبیه از طریق این کانالا همسر پیدا کرد و راضیه

خدا هیچ آدمی رو به حال خودش رها نکنه

آدم به حال خودش رها میشه هر کاری میکنه

دعا میکنم شوهر خواهرت سر براه بشه

اونم به هر حال اشتباه کرده.سرش به سنگ میخوره .امیدوارم سرش به سنگ بخوره با این ظلم از دنیا نره

چون حقی که از خواهرت ضایع میکنه اون دنیا سخت بتونه جواب بده شایدم نتونه

خدا انشالله بزودی کمکش کنه و برگرده اون زنم ول کنه

امیدوارم انقد روحش پاک باشه که زود برگرده