من روشی دارم استفاده میکنم ک یکی نتیجه گرفته و من دارم استفاده میکنم الان ۲ روزه خواستم به شما هم بگم اگر دوست داشتین انجام بدین با ۳ تا محصول خوردنی و ماساژ اگه تو ی ماه شد میام خبر میدم شماهم انجام بدین 🙃 البته من باشگاهم میرم اما ورزشی ک برای سینه باشه انجام نمیدم چون من خودم مربی هستم و تو تاپیک قبل یکی گفت ورزش ک با ورزش میتونی سینه رو سفت کنی یا لیفت اما بزرگ نه و اگر لیفتم کنی ی ماه ورزش رو ول کنی میفته و بدرد نمیخوره من چند ساله هر ورزشی ک فک کنید شما من کار کردم باسن رو میشه بزرگ کرد و فرم داد بدون بازگشت اما سینه رو خیر خیلی از کسایی ک بدنسازی کار میکنن دقت کنید باسن خوش فرم و خوبی دارن اما سینه ندارن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اینم بگم ی سریا هم سینه خوش فرم دارن برای اینه که قبلن داشتن بهش فرم یا لیفت دادن چون چندسال کار میکنن دی برنگشته منم تو تاپیک قبل گفتم سینه هام لیفت هست اما کم و برای شوهر یا هر ….. دی ای نمیخوام اینکارو کنم فقط چون خودم دوست دارم با ورزش هرکاری کنی ول کنی برمیگرده سر همین من هیچیمو با ورزش اوکی نکردم فقط عضله اینا زدم حالا این محصوله باسنم اوکی میکنه اگه کسی خواست من باسن و خدادای دارم سینه ام دارم اما سایزش میخام بزرگتر شه یکم و سفت تر
عزیزم ایشا....به نتیجه برسی.برای با سن چه ورزشی تو خونه میتونم بکنم؟باشگاه نمیتونم برم بچه کوچیک دار ...
خیلی ورزشا هست ک میشه انجام داد من خودم تو حیات انجام میدادم زمانی ک باشگاها بسته بود مثلا اسکوات سه ست ۱۵ تایی هروز بزنید
و یا مثلا به روی شکم بخوابید پاهاتونو یکم بدین بالا جوری که به قسمت باسن و ران فشار بیاد درد احساس کنید تا سه ست که تا ۱۵ بشمارید و حرکت لانگز خوبه ک باهاش حرکت هم کنید فشار روی ران و باسن حس میکنید حتی بعد از این تمرین ها هم دوس اب گرم بگیرید ک فردا پا درد خواهید داشت اما بعد چند روز بدنتون عادت میکنه و طبیعی میشه براتون حرکت دانکی هم خوبه زیاده اما همینا برای فرم و بزرگ کننده خوبن
باسنو چجوری میشه باورزش برجسته کرد و فرم داد؟.!منکه فکر نمیکنم..
برای مروارید بنفش ۲ توضیح دادم و بله ممکنه تو باشگاه میتونی فرم بدی و حجم تو خونه ام اگه پشتکار داشته باشی و یک ساعت وقت بزاری هروز دو الی ۳ ماه زمان میبره چون تو باشگاه فقط دو سه تا حرکتو با دستگاه انجام میدی بقیشو خالی انجام میدی با خونه بودن فرقی نداره و اینکه ی سری ورزشا هستن که با کش انجام میشن اونم تاثیر داره میتونید از لوازم ورزشیا تهیه کنید اسمش کش تی ار ایکس هست یک سری از ورزشای لاغری یا باسن با کش میتونید انجام بدین