2777
2789

تقریبا دو دیقس درد میکنه الان نشستم رو زمین ب جلو خم ک هستم دردش کمتره محکم نفس بکشم بد درد میگیره چیکار کنم 😭

خوشکل خانوما میشه یه صلوات مهمونم کنین ،بگین بهم تا منم بفرستم براتون 😚♥️

دستمو میزارم روش بدتر میشه اما الان ک خم سدم کمتر میشع چیکار کنم تموم شه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بغل سینه ی سمت چپم دقیقااااا همینجور میشه  س حالت سوزش و درد و گرفتگی  جوری ک نفس عم ...

اره نمیتونم پاشم دست سمت چپمو گذاشتم رو زمین ک نگهم داره  چقدر طول میکشه تووم بشه

چه کاریه . خم نشو . شاید ی مشکلیه بزار رد شه . خب . ایشاله قلبت نیست

دردش اروم تر میشه اخه

دردش اروم تر میشه اخه

ببین چون سمت چپ هست جدی بگیر خدایی نکرده مربوط ب قلب نباشه . زنگ بزن ۱۱۵ حالتاتو بگو کمکت میکنن

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
اره نمیتونم پاشم دست سمت چپمو گذاشتم رو زمین ک نگهم داره  چقدر طول میکشه تووم بشه

من ک ظهر نیم ساعتی طول کشید 

نمی‌دونم از چیه! 

نکنه عوارض واکسن ای لعنتیه

بوی نم بارون 😍🌧️☔
ببین چون سمت چپ هست جدی بگیر خدایی نکرده مربوط ب قلب نباشه . زنگ بزن ۱۱۵ حالتاتو بگو کمکت میکنن

باشه عزیز 

من ک ظهر نیم ساعتی طول کشید  نمی‌دونم از چیه!  نکنه عوارض واکسن ای لعنتیه

من واکسن نزدم

منم بغل سینه ی سمت چپم دقیقااااا همینجور میشه  س حالت سوزش و درد و گرفتگی  جوری ک نفس عم ...

اینا تا ۹۰ درصد معده درد هست امروز ترشی جات خوردی؟ نمک رو میوه یا ابلیمو ابغوره ترشی لواشک یه همچین چیزی؟ 

من بعد نخور منم ‌همینم 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

کاری نداره که پاشو :💥نماز بخون💥نماز بخون💥نماز بخون💥 نماز بخون💥نماز💥نماز💥نماز 💥گوشی زمین ، الان پا شدم یا الله💓من رفتم نماز 😍😇  🌸 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم  🌸لینک حذف تاپیک کلیک کنید راه درمان : 🍎 تنبلی تخمدان توسط متخصص مجرب》 کافیه دوران پریودی wc میرید خودتونو نشویید البته پشت موردی نداره ، پیف پیف نکنید من تجربه مو گفتم متخصص گفته 🍎 یبوست 》دایما بیسکویت جمانه سبوس دار بخور محل فروش: فروشگاه های زنجیره ای هایپر مارکت ها و دیج.ی کالا معمولا هست شایدم اکالا انلاین  🍎معده درد : ابلیمو و کلا ترشی جات نخورید   طبق تجربه ی خودم درمان نسبی کرونا 》 اب نخود نذر انرژی مثبت 》انرژی مثبت بفرست انرژی مثبت دریافت کن🌸 من خیلی مهربانم و خدا عاشقمه😍 شما چطور؟🙂👑💓اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 👑💓السلام علیک یا امام رضا علیه السلام👑 💖السلام علیکم یا کل ائمه السلام علیهم👑💓 اللهم عجل لولیک الفرج💓👑😍😍😍  پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : به روزگار ناسزا مگوييد؛ زيرا خداوند مى فرمايد : روزگار من هستم 😐😔. شب از من است و من آن را نو مى كنم و كهنه مى گردانم.  🌃🌄💒