2777
2789

نخیر فقط ۱۶۰۰ ظرفیت زیاد شده

یکی اینجا تاپیک میزنه سوال می‌پرسه چند نفر میان میگن نمیدونم! یا چه بدونم . خیلی دوست دارم یک فروند از این عزیزان رو ببینم خب دختر خوب نمیدونی چرا کامنت میذاری 😕 ⛔ بعضیا هم سوال میپرسن وقتی راهنمایی کردیم و جواب دادیم نه تشکری ، نه لایکی ، نه علائم حیاتی انگار وظیمفمون بوده 🤨 حداقل یه فحش بنویس بفهمیم زنده ای 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرت گفته نهایت ۲ هزار 

اخه پسر همسایمون از ۲۰۰۰ هزار هم بدتر بود سهمیه هم ندلره قبول شد . چطور میگید فقط ۲۰۰۰

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه ها تا سال ۱۴۰۳ ۱۴۰۴تا چند هزار نمیپزیرن به نظرتون؟

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
بچه ها تا سال ۱۴۰۳ ۱۴۰۴تا چند هزار نمیپزیرن به نظرتون؟

میپزیرن😅

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
اشتباه شنیده  امکان نداره

یکی از همکلاسی هام گفت بعد یکی دیگه هم حرفشو تایید کرد.آره منم حدس میزدم اشتباه گفته اصلا امکان نداره .اگه اینجوری باشه که همه میرن پزشکی دیگه

یکی از همکلاسی هام گفت بعد یکی دیگه هم حرفشو تایید کرد.آره منم حدس میزدم اشتباه گفته اصلا امکان ندار ...

اشتباه نيست درسته عزيزم

خدايا شكرت بابت همه چي🌙🍃کاربری دست دونفره گلم♥️🖇دست دوتا خواهر🤝🖇
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز