2777
2789
شما از کجا میدونی بدتر بود؟! کدوم شهری 

خودش که گفت ۲هزار هم بالااورده . گفت کاش ۲۰۰۰ بود اما بدتره  . اما قبول شد . از شهر های تبریز . خودمم که کنوری نیستم بگم به خاطر من گفته .‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هر سال همین داستانه اما واقعیت اینه که تا وقتی هزاران مدل سهمیه و ... هست، به ما معمولی‌ها نمی‌رسه.

پس روش حساب ویژه باز نکنید لطفا... قبولی هم مثل سال‌های پیش خواهد بود...

اگه بخواد بهتر بشه هم تا این حد چشم‌گیر نیست.

یعنی تا ۶۰۰۰ میگیرن؟😐

اره هنم كج كه نيست چندبار گفتم عزيزم اخبار گفت كل اموزشگاها ميدونن ميتوني باور نكني ديگه

خدايا شكرت بابت همه چي🌙🍃کاربری دست دونفره گلم♥️🖇دست دوتا خواهر🤝🖇
هر سال همین داستانه اما واقعیت اینه که تا وقتی هزاران مدل سهمیه و ... هست، به ما معمولی‌ها نمی‌رسه. ...

الانم معدلی شده از همش بد تره میرن پول میدن قشنگ نمره میخرن

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
احتمال این‌که نشه زیاده چون خود سنجش هم می‌دونه که هر چیزی دست آموزش و پرورش بیفته، نابود می‌شه!

اونطوری فقط سهمیه بود حدأقل یکم شانس بود اینطوری اگه بشه فقط پول دارا و سهمیه دارا میرن

باز سهمیه الان کمتره

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

ظرفیت قراره تعهد خدمتی زیاد شه دلتونو صابون نزنید

خود اخبارم اعلام کرد با تمرکز رو منطقه محروم

یعنی چی یعنی مثل فرهنگیان ک تو دفترچه زده محل خدمت فلان شهر 

اون بخشی ک ظرفیت رو زیاد میکنن هم زده تعهد خدمت فلان منطقه محروم ینی علاوه بر طرح یه مدت قابل توجهی هم باید منطقه محروم کار کنی:)

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
ظرفیت قراره تعهد خدمتی زیاد شه دلتونو صابون نزنید خود اخبارم اعلام کرد با تمرکز رو منطقه محروم یعن ...

یا خدا

یعنی مثلاً چند سال🤦

هر سال ظرفیتا یه کوچولو زیاد میشه رتبه های قبولی تغییر خاصی نمیکنه نهایت ۳۰۰تا این ور تر  مثل ...

تعداد داوطلبان هم هر سال چند هزار تا اضافه میشه

یا خدا یعنی مثلاً چند سال🤦

اینشو دقیق نمیدونم ولی فکر کنم حداقل ده سال اینا باشه:)

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز