2777
2789
اخه بستگی ب خیلی چیزا داره  اینکه الان کجا قبول شده  اینکه پردیسه یا نه  اینکه تعه ...

اها اره پردیس هستش .روزانه نیستش 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

تا٩ هزار ازاد ميگيره

چه خبره😐😐

۹ هزار به سختی گاهی پیراپزشکی میارن

حالا ازاد پزشکی؟!

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،همه در نوازش ملایم یک انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون؛تا وقتی که دیگه نداشمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی...✨

طرف بیسواد و هر از بر تشخیص‌نمیده با سهمیه قبول میشه!!!!دیکه از سهمیه خسته ایم!!!!!کلی‌هزینه و استرس  گاکول خان میشه پزشک!!!!میره پروتز تقلبی میزنه میده دست مردم!!!!!!!متاسفم

طرف بیسواد و هر از بر تشخیص‌نمیده با سهمیه قبول میشه!!!!دیکه از سهمیه خسته ایم!!!!!کلی‌هزینه و استرس ...

سهمیه ای ها دیگه تعدادشون خیلی کم شده الان 

البته هنوزم هستن ولی کمتر 

ولی این طرح معدل که میخوان بیارن صد برابر اون بدتر میشه 

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
عزیزم تعدادشون کم شده؟!!!!!!شوخی‌میکنی؟!!!!بیشتر شدنه

نه دیگه الان تعداد فرزندان شهدا و جانبازان کم تر شده نسبت به قبل چون قبلش خیلیا بودن که این امتیازات رو داشتن الان تعداد فرزنداشون کم تر شده

توی دهه هشتاد و نود بیشتر بوده

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز