2777
2789
پس چرا میگن تا ۶۰۰۰ میگیرن؟ من گیج شدم    

شما ینفر بگو با ۶۰۰۰ پزشکی اورده باشه نهایتش اگ پردیس ازاد دانشگاهای تیپ سه همرو بزنی تا ۴۰۰۰ در خوشبینانه ترین حالت:)

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینشو دقیق نمیدونم ولی فکر کنم حداقل ده سال اینا باشه:)

بعد اگه بخونی بعد نری منطقه محروم کار کنی چی میشه؟؟😅

میدونید؟

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

ظرفیت پزشکی از ۸۰۰۰ نفر، شده ۹۶۰۰ نفر. یعنی ۱۶۰۰ نفر اضافه شده. اگه قبلا مثلا تا رتبه ۱۵۰۰ قبول میشد پزشکی، حالا ممکنه رتبه ۱۷۰۰ هم قبول شه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
بعد اگه بخونی بعد نری منطقه محروم کار کنی چی میشه؟؟😅 میدونید؟

نمیشه موقع ثبت نام دانشگاه تعهد میدی اگ اون منطقه محرومو نری مثل این میمونه طرح نری هیچ جای دیگه ای نمیتونی کارکنی نه بیمارستان ن مطب میتونی بزنی :)

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
۶۰۰۰تا در کل کشور نه هر منطقه 

شش هزار کشوری هم میشه دوروبر دو سه هزار منطقه

اونطوری فقط سهمیه بود حدأقل یکم شانس بود اینطوری اگه بشه فقط پول دارا و سهمیه دارا میرن باز سهمیه ا ...

بعید می‌دونم این‌طوری شه. پاک‌ترین نهاد این مملکت خود سازمان سنجش ئه :)

از اون طرف آموزش و پروش واقعا بی‌عرضه و بی در و پیکره.

و حتی اگه تصویب بشه هم بعد از این‌که گزارش تقلب‌ها و رشوه‌ها و ... داده شد،

و صدای اعتراض همه بلند شد، 

یا تغییرات گسترده در نحوه‌ی طرح سؤالات نهایی، برگزاری و تصحیح اوراق می‌دن،

یا برش می‌گردونن به تأثیر مثبت سابق. مطمئن باش ؛)

اره هنم كج كه نيست چندبار گفتم عزيزم اخبار گفت كل اموزشگاها ميدونن ميتوني باور نكني ديگه

اروم باش عزیزم ظرفیت تعهدی و منطقه محروم زیاد شده نه روزانه!

بعد ۶ هزار تا تو کل کشوره ک رتبه ۳۰۰ ۴۰۰ تا نسبت به پارسال زیاد میشه 

این ک فک کتی ۶ هزار بشی و پزشکی بخونی کاملا کشکه

Off از ۶/۱۹🙃💕
اخه پسر همسایمون از ۲۰۰۰ هزار هم بدتر بود سهمیه هم ندلره قبول شد . چطور میگید فقط ۲۰۰۰

اخه بستگی ب خیلی چیزا داره 

اینکه الان کجا قبول شده 

اینکه پردیسه یا نه 

اینکه تعهدی قبول شده یا نه 

ولی روزانه تا ۲ هزاره 

Off از ۶/۱۹🙃💕
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز