2777
2789
عنوان

لکه لانه گزینی و شیاف پروژسترون

3158 بازدید | 6 پست

قشنگا، من میدونم که همه ی افراد لکه لانه گزینی رو نمی بینن، اما میخوام بدونم اگر کسی از بعد از تخمک گذاری شیاف پروژسترون 400 هر روز استفاده کنه، اگر لانه گزینی اتفاق بیفته و باردار بشه دیگه اصلا یک درصد هم امکان داره لک ببینه؟

طلوع کن.....................................

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=225512194]میدونی این سوال برای این برام پیش اومد که میگن پروژسترون از لکه بینی جلوگیری میکنه.[/QUOTسرخود استفاده نکنی یه وقت.

من هم آمپولشو میزنم هم شیاف.اره برای جنین خوبه میگن جاشو محکم میکنه.ولی ممکنه لک داشته باشی اگه خیلی زیاد شد برو سونو با جوابش برو پیش دکترت.

خدای مهربون دوستت دارم.  ممنونم برای فرشته ی تو دلم هزار بار شکرت.لا حول ولا 
[QUOTE=225512194]میدونی این سوال برای این برام پیش اومد که میگن پروژسترون از لکه بینی جلوگیری میکنه. ...

نه عزیزم، من باردار که نیستم تحت درمان ناباروری هستم، دکتر از 14 قاعدگی که مطمئن شد تخمک هام آزاد شدن برام 20 تا شیاف پروژسترون 400 تجویز کرد که هر روز استفاده کنم، حالا اینکه چرا 20 تا رو نمیدونم.
ولی خب من هر ماه 3 روز قبل از پریود لکه بینی دارم، این سوال رو پرسیدم که ببینم اصلا ممکه لک ببینه آدم همزمان با مصرف پروژسترون که بتونم بین لکه بینی ها تمایز قائل بشم.

سختترین قسما ناباروری اون 14 روز انتظار بعد از تخمک گذاری تا موعد هستش

طلوع کن.....................................
نه عزیزم، من باردار که نیستم تحت درمان ناباروری هستم، دکتر از 14 قاعدگی که مطمئن شد تخمک هام آزاد شد ...

سلام عزیزم

من الان شرایطم دقیقا مثل شماست

میخوام ببینم شما باردار بودین؟