2777
2789
عنوان

مادر ۳تا بچه😐

1397 بازدید | 47 پست

واااای مادر ۳تا بچه بودن چقدر سخته😭😭😭😭

واقعا پاچیدم😫😩😫

از روز زایمانم تا الان استراحت نکردم کسی کمکم نیس😭😭😭😭

هیچکیو ندارم😭😭

مادر شوهرم بود ک رفتن فاتحه پسر عموی شوهرم جوون بود فوت کرد بیچاره 

معلومه تا دو سه هفته دیگه هم نمیان مردم از درد لگن و کمر بخداااا اونم سه تا بچه کوچیک

بزرگه پنج سالشه دومی ۳سالشه اینم ک ۳روزشه 😭😭ن خواب دارم ن ایگستراحت الانم دارم ناهار درست میکنم چون تنها وقتیه ک همشون خوابن😖

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤

بچها از بیخوابی چشام نمیبینن یکم اشتباه تایپی داشتم😢

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکرشم منو اذیت میکنه خدا کمکت کنه ،عزیزم مواظبشون باش ب خاطر کم خوابی سرشون داد نزنی سعی کن اول استراحت کنی بعد ب چیزای دیگه برسی 

اینجا خیلی دیدم از شقاق و یبوست میگن نتیجه تجربه دوسالمو میگم انجام بدین روزانه ی قاشق روغن زیتون بریزین رو غذاتون شبا موقع خواب روغن زیتون وکرچک قاطی کنین بریزین تو ناف و جهت عقربه های ساعت ی کم ماساژ بدین اگه بیرون روی گرفتین نزنین دیگه  ی وازلین هم بزارین توی دسشویی موقع دفع بزنین ب پشتتون تا چند ماه تکرار کنین خوب میشین حتما❤

خدا بهت توان بده 

اما چرا آخه؟

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

خوش بحالت 😍 کاش من جای تو بودم😅

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜

حق داری.نمیتونم الان بگم نمیزاشتی حداقل سومی ب این زوذی بیاد بچه خیلی سخته.من دوتاش دارم دهنم سرویسه دیگه نمیخام اصلا دیگه ب بچه فوبیا پیدا کردم

........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)
خوش بحالت 😍 کاش من جای تو بودم😅

😭😭😭😭

خسته نباشی عزیزم سنت هم اخه خیلی کمه نمیتونی چند ساعتی پرستار بگیری؟ یا حداقل اشپزی نکنی؟ 

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺