___محیا___ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 259 عنوان کفش هامتو 203 بازدید | 27 پست سلام خانما من دنبال کفش راحت و خوشگل هستمچون مشکل انحراف شصت پا دارم هر کفشی میخرم پام رو اذیت میکنه معمولا فقط کفش طبی میتونم بپوشمیکی کقکفش هامتو پیشنهاد کرد ولی خیلی گرونه به نظرتون ارزش داره؟ سخت ترین نبردهایی که تو زندگیت داری، نبردهایی هستن که بین ذهنت که حقیقت رو می دونه و قلبت که حاضر به پذیرشش نیست میچرخه... محمود درویش امروز | 11:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
___محیا___ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 259 عکسش رو میذارم اگه بیاد سخت ترین نبردهایی که تو زندگیت داری، نبردهایی هستن که بین ذهنت که حقیقت رو می دونه و قلبت که حاضر به پذیرشش نیست میچرخه... محمود درویش
پریناززززززززززززز عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 5315 یه کمی سفته من باهاش راحت نیستم ولی شوهرم چون کف پاهاش صافه میگه براش راحته
میم۱۹ عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 3196 من که پادردم زیادع ارع راضیم تاثیر داره Surgical technologist🌱
میم۱۹ عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 3196 دیجی کالا زده ۱۲ تومن خوبه؟ نههههههه من پارسال قشم خریدم سه وخرده ای امسال۶ Surgical technologist🌱
___محیا___ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 259 من که پادردم زیادع ارع راضیم تاثیر داره دیجی کالا زده ۱۲ تومن خوبه؟ سخت ترین نبردهایی که تو زندگیت داری، نبردهایی هستن که بین ذهنت که حقیقت رو می دونه و قلبت که حاضر به پذیرشش نیست میچرخه... محمود درویش
___محیا___ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 259 نههههههه من پارسال قشم خریدم سه وخرده ای امسال۶ میخواستم بگم ارزش داره قسطی بخرم؟ سخت ترین نبردهایی که تو زندگیت داری، نبردهایی هستن که بین ذهنت که حقیقت رو می دونه و قلبت که حاضر به پذیرشش نیست میچرخه... محمود درویش
___محیا___ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 259 یه کمی سفته من باهاش راحت نیستم ولی شوهرم چون کف پاهاش صافه میگه براش راحته آره منم همینطوره هیچی به پام نمیخوره سخت ترین نبردهایی که تو زندگیت داری، نبردهایی هستن که بین ذهنت که حقیقت رو می دونه و قلبت که حاضر به پذیرشش نیست میچرخه... محمود درویش
پریناززززززززززززز عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 5315 آره منم همینطوره هیچی به پام نمیخوره من با ۳۶۱ راحتم
___محیا___ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 259 من با ۳۶۱ راحتم اسم برنده؟ سخت ترین نبردهایی که تو زندگیت داری، نبردهایی هستن که بین ذهنت که حقیقت رو می دونه و قلبت که حاضر به پذیرشش نیست میچرخه... محمود درویش
___محیا___ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 259 نقد نمیتونم واقعا الان بخرمقسطی دیجی کالا زده ماهی ششصد و خرده ای... سخت ترین نبردهایی که تو زندگیت داری، نبردهایی هستن که بین ذهنت که حقیقت رو می دونه و قلبت که حاضر به پذیرشش نیست میچرخه... محمود درویش
پریناززززززززززززز عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 5315 دیجی کالا زده ۱۲ تومن خوبه؟ ما از فروشگاه آسمان شب شیراز گرفتیم
___محیا___ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 259 چقد خوشگله ولی حیف گرون سخت ترین نبردهایی که تو زندگیت داری، نبردهایی هستن که بین ذهنت که حقیقت رو می دونه و قلبت که حاضر به پذیرشش نیست میچرخه... محمود درویش
___محیا___ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 259 ما از فروشگاه آسمان شب شیراز گرفتیم ممنونم سایت داره؟ سخت ترین نبردهایی که تو زندگیت داری، نبردهایی هستن که بین ذهنت که حقیقت رو می دونه و قلبت که حاضر به پذیرشش نیست میچرخه... محمود درویش