2777
2789
عنوان

کفش هامتو

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 27 پست
چقد خوشگله ولی حیف گرون

عکسش اومد؟

سخت ترین نبردهایی که تو زندگیت داری، نبردهایی هستن که بین ذهنت که حقیقت رو می دونه و قلبت که حاضر به پذیرشش نیست میچرخه... محمود درویش

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

آرهگوگل سرچ کنی میارهبه نظرم قیمتاش مناسبه

ممنون عزیزم

سخت ترین نبردهایی که تو زندگیت داری، نبردهایی هستن که بین ذهنت که حقیقت رو می دونه و قلبت که حاضر به پذیرشش نیست میچرخه... محمود درویش
من به خاطر مشکل پام دکتر برام کفی مخصوص درست کرد بعد رفتم کفش هوم تو خریدم الان داره یکسال میشه که د ...

ارزش داره قسطی آنلاین بخرم،؟

ارزش داره قسطی آنلاین بخرم،؟

ببین فیک اش تو بازار زیاد شده

شخصا ترجیح میدم از جای مطمئن بخرم

ولی از لحاظ کیفیت و کارایی بله ارزش داره در کل

اما اینکه آنلاین قسطی بخری نمیدونم

ببین فیک اش تو بازار زیاد شده شخصا ترجیح میدم از جای مطمئن بخرم ولی از لحاظ کیفیت و کارایی بله ارزش ...

آخه حضوری ندیدم جایی قسطی کفش بدن

اینم تو دیجی کالا ۱۲ و خرده ای زده بود حالا باز سایت های دیگه که کاربرا معرفی کردن چک میکنم

مشکلت چی بود وباکفی اوکی شد

من بچگی لگن پام عمل کردم موجب شده سمت راست بدنم لگن اش حدود یه سانت کوتاهی بیاد و چون خیلی کمه دکتر ها مجدد عمل نمیکنن میگن اینقدر کوتاهی کم ارزش و ریسک اتاق عمل نداره و خیلی ها متوجه لنگ زدن موقع راه رفتن نمیشن چون کمه و بهم کفی کفش تجویز کردن که به کمرم و زانو ام فشار نیاد به خاطر همین

آخه حضوری ندیدم جایی قسطی کفش بدناینم تو دیجی کالا ۱۲ و خرده ای زده بود حالا باز سایت های دیگه که کا ...

بله درسته سایت های مختلف بگردید

واقعا شده ۱۲ تومن ! پارسال نزدیک پنج تومن خریدم 😕