2777
2789
عنوان

مادر ۳تا بچه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1399 بازدید | 47 پست
خداقوت عزیزم. چه خانم توانمندی هستی.این سختی ها به زودی تموم میشه. منم سه تا بچه دارم با تمام ا ...

دقیقا وضع منه 

ممنونم عزیز دلم ان شاالله موفقیت هاشونو ببینی😍😍😍

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته ولی حاضرم سخت باشه تا ادب شم😅

اره بزار تنبیه شی سرت هوش بیاذ.من ک عمرا بخام پسرم پنج ماهه بود فهمیدم ناخاسته باردارم بین عقل و احساس عقل انتخاب کردم چون هیچ‌کمکی نداشتم یهوی با ی بار رابطه مشکوک شد.س ماهی هس سقط کردم و از بچه وحشت پسدا کردم نمیتونم کامل زایطه بگیرم دچار استرس میشم

........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)

میشه علائم قبل موعد بارداریت رو بگی 

من چند روزیه زیردلم و لگنم و تخمدانام بشدت درد می‌کنه 

از امروزم زیر دلم سفت شده و انگار گرفته

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
اره بزار تنبیه شی سرت هوش بیاذ.من ک عمرا بخام پسرم پنج ماهه بود فهمیدم ناخاسته باردارم بین عقل و احس ...

من که از خدامه یکی پس از دیگری باردار شم 😅😍 به همه میگم خواستین نفرینم کنین بگین الهی یه سه چهار قلو نصیبت بشه اونم از نوع شر که از سروکولت بالا برن😅 خب دوس دارم دیگه چکار کنم . دوباره یادت میره میخوای😅

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
منم دوتا دارم ولی روزی چند بار باهم دعوا میکنن خستم کردن دیگه

بچه های منم خیلی دعوا میکردن برا کم کردن دعواهاشون سعی میکنم اون دلیل رو رفع کنم .

مثلا یه اسباب بازی مشترک  داشتن که همیشه سر اون دعوا بود.یه روز که خواب بودن اونو قایم کردم کلا. یه درصدی از دعواهاشون کم شد.

یا مثلا یه دفتر نقاشی و یه بسته مدادرنگی داده بودم دست دوقلوهام و همیشه توش نقاشو و خط خطی میکردن ولی ساعتی یبارم سر اون دعواشون میشد.

دیگه  دوتا دفتر اوردم جلد هرکدوم یه رنگی بود اینجوری دیگه دفترشون مشخص بود و دعواشون نمیشد.

خلاصه حجم زیادی از دعواهاشون رو می تونیم کنترل کنیم.

جالب اینجاست وقتی دعوا میکنن بعد یکی دو دقیقه از یادشون میره کاملا و باهم بازی میکنن همچنان 

منم عاشق بچه و ذوق مرگ میشم ازین حرکاتشون😍

صبحا که بیدار میشن اولین کاری که میکنن هم دیگه رو بوس میکنن قشنگ مشخصه دلشون برا هم تنگ شده.

و بلافاصله شروع میکنن به بازی کردن اونم ادامه ی اون بازی ای که شب قبل از خواب در حال انجامش بودن😂😂😂

خدایا؛آنان که همه چیز دارند مگرتورا،به سخره گیرند آنان را که هیچ چیز ندارند مگر تورا...
من که از خدامه یکی پس از دیگری باردار شم 😅😍 به همه میگم خواستین نفرینم کنین بگین الهی یه سه چهار ق ...

منم غلط کنم خودم س تا میخاستم س تا رو دارم ولی اولی تو ازدواج قبل پیش خونواده پدرشه درکل الان دوتا دارم ولی  دوتا سقط کردم و عمرا بخام خدا ب اونا ک میخاد بده من پسرم هفت ماه و نیمه فقط میترسم یهوی احمق بشم بازی بخام خدا نکنه دیوونه شم

بچه های منم خیلی دعوا میکردن برا کم کردن دعواهاشون سعی میکنم اون دلیل رو رفع کنم . مثلا یه اسباب با ...

ممنون عزیزم وقت گذاشتی حتما امتحان میکنم

دوقلو داری وای خدا حفظشون کنه

من پسرم زور میگه ولی همون طور که میگی همو خیلی دوست دارن صبح تا شب دنبال بازی کردن هستن همین امشب بزور از پای دفتر نقاشی بلندشون کردم که برن بخوابن منم از نگاه کردن بهشون کیف میکنم

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
منم غلط کنم خودم س تا میخاستم س تا رو دارم ولی اولی تو ازدواج قبل پیش خونواده پدرشه درکل الان دوتا د ...

😅 اینقدر ترس و استرس داری و نمیخوای دقیقا خدا به تو میده، حالا من که چند تا میخوام دریغ از یه بچه . خدا حفظش کنه  عزیزم😍😘

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
😅 اینقدر ترس و استرس داری و نمیخوای دقیقا خدا به تو میده، حالا من که چند تا میخوام دریغ از یه بچه . ...

واای نه وای نه لز حرف زدنش هزاس دارم من فرار..

ممنون عزیزم وقت گذاشتی حتما امتحان میکنم دوقلو داری وای خدا حفظشون کنه من پسرم زور میگه ولی همون ط ...

بله دوقلو سه سال و نیمه و بزرگمم ۸ساله. ان شالله پیشرفت و موفقیتهاشونو ببینی💝

خدایا؛آنان که همه چیز دارند مگرتورا،به سخره گیرند آنان را که هیچ چیز ندارند مگر تورا...
واای نه وای نه لز حرف زدنش هزاس دارم من فرار..

دقیقا منم😂😂😂

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤

اون دوست عزیزی ک علائم رو خواست من از تهوع صبحگاهیم فهمیدم باردارم بیحال بودم و افت فشار داشتم چون شیر میدادم