2777
2789
عنوان

مادر ۳تا بچه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1399 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب وقتی توان نداشتی چرا آوردی اونم با این فاصله های کم😐

واقعا جوابشو نمیدونم...!!!

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤

خداقوت عزیزم.

چه خانم توانمندی هستی.این سختی ها به زودی تموم میشه.

منم سه تا بچه دارم با تمام اعضا و جوارحم شکر خدارو میگم هرروز که از خواب بیدار میشم و بچه هامو در حال بازی می بینم.عشقن خود عشق.

بازی کردنشون باهم .صحبت کردنشون باهمدیگه.یکیشونو که دعوا میکنم اون دوتا حمایتش میکنن و تو دلم خنده ام میگیره با همین کاراشون تمام خستگیهام درمیره

خدایا؛آنان که همه چیز دارند مگرتورا،به سخره گیرند آنان را که هیچ چیز ندارند مگر تورا...
اوووووخیییییی نی نی😍😍😍اسماشون چیه

الینا محمد طاها آیدا😊😍

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤

درک میکنم شوهرت باید کمک کنه و اینکه صبور باش باشه؟ بعد چهل روز بهتر میشه ..سخته واقعا مادری تنها شغلیه ک استراحت نداره روزای بعد زایمان سخته ب خودت برس وسط شلوغی ها افسرده تر نشی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

بااین همه اذیت و زجر نگاشون ک میکنم کیف میکنم خدایی واقعا می ارزه😍😍😍😍

تا توشرایط کسی دیگه نباشی سختیش نمیفهمی

درسته ولی حاضرم سخت باشه تا ادب شم😅

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜

خدا به همه اونایی ک دوست دارن بده ان شاالله😍😍

خداقوت عزیزم. چه خانم توانمندی هستی.این سختی ها به زودی تموم میشه. منم سه تا بچه دارم با تمام ا ...

منم دوتا دارم ولی روزی چند بار باهم دعوا میکنن خستم کردن دیگه

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
منم دوتا دارم ولی روزی چند بار باهم دعوا میکنن خستم کردن دیگه

فکرشو کن دوتا باهم دعوا میکنن با یه نوزاد تو بغل 😂😂😂

فکرشو کن دوتا باهم دعوا میکنن با یه نوزاد تو بغل 😂😂😂

😂 الآنم فکر کنم باردار باشم ولی هنوز موعد پریود نرسیده 😭😭

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.