2777
2789
عنوان

ازدواج کردن

265 بازدید | 19 پست

متولد ۷۰ هستم 

سنم کم نیست 

فامیل اشنا دوست زیاد نداریم 

خیلی کم هستن 

سنتی همسایمون معرفی اصلا تفکر شخصیتش برام جالب نبود 

رد کردم ، به دلم ننشست 

مدرن هم اهلش نبودم فقط یکی 

اونم قصد ازدواج نداشت 

اونم دوستی انچنانی نبود 

اصلا برای من وقت نداشت 

توس دوستی از نطر خودم ، کم دنبال ازدواجن 

برای من و خواهرم که اینطور بوده 

چهره و اخلاق خانواده و .. خوبه 

نمیدونم چه کار کنم 

مشکلم ، سنمه که هر روز داره بالاتر میره 

جایی دیده نمیشم لطفا پیشنهاد کار و.. ندین 

بیشتر کارای الان ، پر پول کردن جیب کارفرما 

درسم تموم شده باید برای ازمون وکالت بخونم 

اون آزمونم سنگینه باید چند سال توی خونه خوند 

نمیخوام تا اخر عمر تنها بمونم 💔💔

دوستی توی مجازی کسی تجربه خوب داره ؟؟؟

من تا حالا اعتماد نکردم 

اخه هرکی میبینم میگه مجازی اشنا شدم 

سنتی ، اون ادمی که میخوام پیدا نمیشه 

میگم فرد موردنظرم توی دوستی پیدا کنم 

لطفا کسی پیشنهاددی داره خواهرانه کمک کنه 

هم ازدواج  ِخوب ، خوبه 

و هم ادامه تحصیل و پیشرفت 

میترسم نتونم خدای نکرده ازدواج کنم ؟؟؟💔💔💔😞

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

مجازی نه من کردم پشیمونم، اصلا اعتماد نکن توی این موارد به راحتی اعتماد نکن 

میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔  بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️        

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم اول ب این فک کن ک ازدواج تنها راه موفقیت نیست اوکی؟ تو تا زمانی ک فرد مناسبی واست پیدا نشه تنها میمونی من جای تو بودم جای غصه اینکه وای سنم داره میره ازدواج نکردم اینا رو پیشرفت خودم کار میکردم تا بتونم از پس خرجای خودم بر بیام اینم ک میگی تو کار دیده نشدی بنظرم بیشتر تلاش کن

عزیزم میتونی ادامه تحصیل بدی بری سر کار کیس های مناسبتر باشه 

عاقل تر بالغ تر تحصیل کرده مثل خودت ب نظرن برو تو دجتماع درستو ادامه بده توکل کن ب خدا

زگیتی دو کس را سپاس یکی حق شناس یکی حد شناس👌
من کلا مجازی ندوس

خوب منم دوس ندارشتم و ندارم 

که تا این سن موندم 

از هرجهت خوبم 

ریا نشه ، دختر از هرجهت از من پایین تر ، زود دوس میشه و ازدواج خوب میکنه 

خوب منم دوس ندارشتم و ندارم  که تا این سن موندم  از هرجهت خوبم  ریا نشه ، دختر ...

قسمت هرچی باشه خدا خودش ب موقع یه فرد مناسب ومیزاره جلو روت همه دخترا ک تو ی سن ازدواج نمیکنن یکی ده سالگی یکی چهل سالگی مهم اینه ازدواج موفقی داشته باشی سن مهم نیس 

ببین

اصلا به اینا نیست.زماش ساعتش فردش به دست خداونده.اون باید بخواد که ان شاالله به زودی یه فرد مناسب نصیبتون شه.

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
گلم بیشتر توضیح میدی ؟؟

همونطور که خودت میگی دوستیا ازدواجی نیستن اکثرا، مجازی 90 درصد همینه که هیچ فقط دنبال رابطه و هوس و سرگرمی هستن.

میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔  بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️        
خوب منم دوس ندارشتم و ندارم  که تا این سن موندم  از هرجهت خوبم  ریا نشه ، دختر ...

من خودم متاهلم یه دختر بیست ساله دارم دخترمم هم خوشگله هم دانشجوی یه رشته مهندسی پرطرفداره اصلا هم اهل دوستی نیست. وتا الان هم به جز یکی دو مورد,  خواستگار جدی نداشته.

دوستی رو به هیچ عنوان نمی پسندم چون به نظرم کار بی هدفیه و ضررش بیشتر از نفعشه.

یه پسر یا شرایط ازدواج رو داره یا نداره اگر داره رسما بره خواستگاری و به خانواده دختر اعلام کنه برای آشنایی فلان مدت وقت لازم دارم مثلا 6 ماه یا حداکثر یکسال . دوتا جوون زیر نظر پدر ومادر با هم تلفنی یا حضوری در تماس باشن بعد تصمیم بگیرن. که همدیگه رو می خوان یانه. هیچ اجبار واصراری هم در کار نیست.

یا اینکه پسر اصلا آمادگی روحی ومالی ازدواج نداره بنابراین دلیلی نداره که با دختر مردم بدون اطلاع پدر ومادرش تحت عنوان دوست در رابطه باشید به خودتون وابستش کنید بعد ولش کنید بگید شرایط ازدواج ندارم . حتی نامردهایی هم هستن که به عنوان دوستی به دختر مردم دست درازی هم می کنن.

بنابراین به نظرم هر ارتباطی باید تحت نظر خانواده باشه تا کسی بی مسیولیت و بزن دررو رفتار نکنه ,و با احساسات دختر مردم بازی نکنه.

خط قرمز از نظر من و دخترم اینهاست:

خیانت حتی در حد یه پیامک

پنهانکاری مثلا داشتن گوشی مخفی یا رمز گذاشتن روی موبایل

دروغگویی

بدقولی

بچه ننه بودن

رفیق باز بودن

بدخلقی وایرادگیری وپرتوقع بودن

بدچشمی وگرم گرفتن با جنس مخالف تحت عنوان فامیل وهمکار

هرنوع دود وقلیون و واعتیاد ومشروب

خساست

مردسالاری ( مثلا من چون مردهستم اجازه نمی دم ادامه تحصیل بدی یا کار کنی)

بددل وشکاک بودن

دست بزن داشتن

اجبار در تغییرنوع پوشش اولیه ( مثلا من مانتوییم بخوای بزور منو چادری کنی)

وسواس

اصرار واجبار به ارتباط مداوم وغیرمعقول با خانواده همسر ( مثلا زندگی در مجاورت  یا همسایگی خانواده همسر)

البته برای زندگی موفق این شرایطی که گفتم رو , هر دو طرف باید رعایت کنن فقط مخصوص پسر نیست.

شاید به نظر بعضیا خیلی سخت گیر هستم ولی به نظر من که بیش از 13  ساله عضو نی نی سایتم, و مشکلات خانوما رو دیدم  علت اصلی طلاق توجه نکردن به  این خط قرمزاست. 

البته علت اصلی ازدواج نکردن هم اولا مشکلات اقتصادی جامعه وثانیا دختراییه که خودشون رو مفت دراختیار پسرا می ذارن بنابراین خیلی از پسرا دلیلی برای ازدواج نمی بینن.

من خودم متاهلم یه دختر بیست ساله دارم دخترمم هم خوشگله هم دانشجوی یه رشته مهندسی پرطرفداره اصلا هم ا ...

مچکر نازنین 🌹

بله درست میفرمایید 

مچکرم 

ولله حقیقتا من از وقتی یادمه سرم توی درس و کتاب بود 

مثل خیلی از دخترا ، اهل روابط نبودم علی رغم داشتن شرایطش 

ولی دیدم بقیه ازدواج کردن 

ولی من خیر 

یکم ترس وجودمو گرفته 

وگرنه حرف های شما صحیح و منطقی 

خدا به همه رحم کنه 

دختر شمام انشالله خوشبخت بشن