2777
2789
عنوان

ازدواج کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 19 پست
متاسفانه خیر  با لیسانس حقوق ، کار خوب و درشان نیست  باید آزمون وکالت خوند  اونم س ...

چون ببین بعده ازدواج شاغل بودن خیلی خوبه بخاطر یدونه پول جوراب منت نمیکشی کلا تو همه  چی خوبه شاغل بودن بنظرم بیشتر به فکر شغل باش ن مرد ببین خودت فقط میتونی خودتو خوشبخت کنی ن کسه دیگه به خصوص مرد که الان اکثر مردا بدبخت مبکنن ادم بمونه خوشبختی

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
مچکر نازنین 🌹 بله درست میفرمایید  مچکرم  ولله حقیقتا من از وقتی یادمه سرم توی درس و کت ...

حرفات رو کاملا قبول دارم می خوام بدونی ازدواج بد از ازدواج نکردن بدتره. خط قرمزاتو هم مشخص کنی بدونی چی می خوای که کلاه سرت نره. البته قبول دارم که ازدواج کلا کم شده و دخترایی مثل  شما و دختر من که فقط سرشون به درس و کارای خونه گرمه شانس کمتری برای ازدواج دارن ولی دلیل نمی شه که بخواید با یه دوستی نسنجیده که اصلا معلوم نیست به ازدواج منجر می شه یا نه, شخصیتتون رو زیر سوال ببرید. به نظرم اگر فعلا موقعیت کار کردن نداری حداقل سعی کن ادامه تحصیل بدی معمولا ازدواجای غیر سنتی تو دانشگاهها ومحل کار بیشتر شکل می گیره. خود من تو  دانشگاه همدانشگاهیم ازم خواستگاری کرد بلافاصله با خانوادم در میون گذاشتم وازش خواستم اونم از طریق خانواده اقدام کنه که منجر به ازدواج شد البته تمام خط قرمزایی هم که بالا گفتم در نظر گرفتم وجواب مثبت دادم  البته چون دانشجو بود از نظر مالی چند سال اول خیلی سختی کشیدیم ولی بعدا که دوتایی رفتیم سرکار, درست شد. ایشالا شما هم یه بخت خوب نصیبت بشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرفات رو کاملا قبول دارم می خوام بدونی ازدواج بد از ازدواج نکردن بدتره. خط قرمزاتو هم مشخص کنی بدونی ...

بله حرفاتونو تمام و کمال قبول دارم 

صحیح و منطقی 

مچکرم بانو 🌹

لطف کردید 

انشالله همه خوشبخت و عاقبت به خیر بشیم 🤲

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
مجازی نه من کردم پشیمونم، اصلا اعتماد نکن توی این موارد به راحتی اعتماد نکن 

مجازی ای که خودتون دونفر اشنا شدید یا از طریق واسطه ؟

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻
مجازی ای که خودتون دونفر اشنا شدید یا از طریق واسطه ؟

خودمون آشنا شدیم

میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔  بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️