2777
2789
عنوان

حساب کتاب بین زن و شوهر درسته؟

422 بازدید | 28 پست

بچها من ماشینم تصادف کردم و مقصر دیروز گفت شماره کارت بده بریزم و منم چون نامزدم با مقصر حرف زده بود گفتم خب شماره کارت خودتو بده دیگه، ولی منظورم این بود که بعدش شوهرم بریزه به حسابم، مقصر پولو ریخت به حساب نامزدم ولی اون نریخت به حسابم، مقدارش خیلی زیاد نیست، ولی ناراحت شدم که چرا دیشب نریخت برام، الان باید بهش بگم؟ یا زشته؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر این مسایل برات مهمه اره . و چون نامزدید بازم به نظرم اره چون بد عادت میشه یه جورایی . یکی دو روز صبر کن بعد خیلی خودمونی سراغ پوله رو بگیر بگو یارو ریخت یا نه چی شد ؟ بعد بگو اتفاقا منو به فکر انداخت که این همه وقت با همیم پیش نیومده در مورد مسایل مالی حرف بزنیم توی زندگی مشترک تو نظرت چیه بعدم نظر خودتو بگو . ممکنه یکم قشقرق هم راه بندازه ولی الان مشخص کنی بهتره تا سکوت کنی

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

اگه‌ همسرتونه که جیب شما و ایشون نداره و حتما هم می برن تعمیرگاه.

اگر نه 

نظری ندارم!

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

عزیزم اگه به پولش نیاز نداری بزار تا ده روز دیگه اگر نریخت ، باهاش تماس بگیر بگو عزیزم پولی که مال تعمیر ماشین بود رو برام لطف کن بریز برای فلان کار میخوامش ، اینحوری بگو که یوقت ناراحت نشه