2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

انقد سر هر مسئله ای بهم گیر داده و محدودم کرده ک احساس خفگی میکنم دیگ

پیش مشاور رفتین؟

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭
عزیزم از اول شکاک بوده؟؟؟؟؟پس چرا بچه دار شدی ازش

دوران عقدمون و اوایل ازدواج انقد خوب بود ک اصصصلا نمیشد فکر کنی همچین چیزی رو ولی تو همون دوران هم یکی دوتا رفتار از خودش نشون داد ک مشاورها میگفتن اگ همونموقع ب مشاور میگفتی اینکار هاش و قطعا میگفتن بهت ک بددله

تا ۷سال ک پیش خودمن بعدشم اگ بتونم نگهشون دارم ک خیلی خوبه ولی نمیدونم واقعا

مخارجت چی ؟؟ شوهرت قبول میکنه بچه هارو ببری؟؟ میدونی ک بچه هارو بخای ادیگ ازدواج دوم نمیتونی بکنی ؟ چون حضانت با ازدواج مادر از بین میره 

اگه خیلی اذیتی ی مدت همینجوری متارکه کن بدون طلاق و غیره امتحان کن ببین چطوره از پس تنهایی با دو بچه و مخارج برمیای یا نه .... سریع نرو دادگاه و طلاق ...پل های پشت سرتو خراب نکن 

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
عزیزم از اول شکاک بوده؟؟؟؟؟پس چرا بچه دار شدی ازش

بعدم چون روحیاتش فراز و نشیب داره و تو یکی دوتا کارهاش یکم بهتر شده بود فکر میکردم داره بهتر میشه و بچه دومم آوردم متاسفانه😔😔

2827
2791
2779
2792