2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انقد سر هر مسئله ای بهم گیر داده و محدودم کرده ک احساس خفگی میکنم دیگ

پیش مشاور رفتین؟

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭
عزیزم از اول شکاک بوده؟؟؟؟؟پس چرا بچه دار شدی ازش

دوران عقدمون و اوایل ازدواج انقد خوب بود ک اصصصلا نمیشد فکر کنی همچین چیزی رو ولی تو همون دوران هم یکی دوتا رفتار از خودش نشون داد ک مشاورها میگفتن اگ همونموقع ب مشاور میگفتی اینکار هاش و قطعا میگفتن بهت ک بددله

تا ۷سال ک پیش خودمن بعدشم اگ بتونم نگهشون دارم ک خیلی خوبه ولی نمیدونم واقعا

مخارجت چی ؟؟ شوهرت قبول میکنه بچه هارو ببری؟؟ میدونی ک بچه هارو بخای ادیگ ازدواج دوم نمیتونی بکنی ؟ چون حضانت با ازدواج مادر از بین میره 

اگه خیلی اذیتی ی مدت همینجوری متارکه کن بدون طلاق و غیره امتحان کن ببین چطوره از پس تنهایی با دو بچه و مخارج برمیای یا نه .... سریع نرو دادگاه و طلاق ...پل های پشت سرتو خراب نکن 

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
عزیزم از اول شکاک بوده؟؟؟؟؟پس چرا بچه دار شدی ازش

بعدم چون روحیاتش فراز و نشیب داره و تو یکی دوتا کارهاش یکم بهتر شده بود فکر میکردم داره بهتر میشه و بچه دومم آوردم متاسفانه😔😔

2790
2778
2791
2779
2792