2777
2789
باز خدارو شکر بچه هات پسرن اگه دختر بودن سخت میشد چون گفتین شکاکه

دقیقا

ولی ازین میترسم با این اخلاقاش پسرهامم درآینده مردهای شکاک و آزار دهنده ای بشن و زندگی خودشون و بقیه رو جهنم کنن

الان ک از نظر خرجی خیلی زیاد خرجمون میکنه نمیتونم اینکار و بکنم

نمیدونم بخدا دلم برای بچه هات میسوزه و بیشتر از همه خودت که مجبوری بخاطرشون بسوزی و بسازی امیدوارم شوهرت آدم بشه🖤😔

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فکر کنم راضی باشه ب طلاق چون چند شب پیش ک دوباره با شکهاش زندگیمون و آتیش زد بهش گفتم ازت متنفرم و ...

ای بابا 😥😥😥😥 چقدر راحت حرفش رو زد .مهریه چقدر میشه حداقل ی نفسی بکشی تو ارامش و اسایش باشی

خدایا تو بساز .تو بسازی قشنگه❤❤❤❤❤❤
نمیدونم بخدا دلم برای بچه هات میسوزه و بیشتر از همه خودت که مجبوری بخاطرشون بسوزی و بسازی امیدوارم ش ...

آدم ک نمیشه چون خ تلاش کردم خیییییلی ولی اون هیچ‌چی براش مهم نیست جز بددلی هاش

ایهو میدونم ولی تقریبا اینا همشون تو حرفه در عمل چیزی دست من و نمیگیره فعلا ک بخام ۱زندگی جدا درست ...

مهریه ت چقد میشه عزیزم؟ شوهرت حاضره چقد پول بهت بده؟ ببین اصلا ارزش داره یا نه 

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
دقیقا ولی ازین میترسم با این اخلاقاش پسرهامم درآینده مردهای شکاک و آزار دهنده ای بشن و زندگی خودشون ...

تا ۷ سالگی باهاتن پس خوب تربیت کن .الهی خیر برات اتفاق بی افته خدایا خودت پناه همه باش 

ای بابا 😥😥😥😥 چقدر راحت حرفش رو زد .مهریه چقدر میشه حداقل ی نفسی بکشی تو ارامش و اسایش باشی

خ نمیشه ولی انقدی میشه ک بتونم ۱جای کوچولو بخرم و اگ کار پیدا کنم بتونم زندگیمو بچرخونم

مهریه ت چقد میشه عزیزم؟ شوهرت حاضره چقد پول بهت بده؟ ببین اصلا ارزش داره یا نه 

مهریه ام ۳۱۳تاس ولی امروز ک خودش حساب کرده بود و میگفت احتمالا ۱۱۰تاش و دادگاه قبول کنه ک حدود ۱ونیم میلیارد میشه 

تا ۷ سالگی باهاتن پس خوب تربیت کن .الهی خیر برات اتفاق بی افته خدایا خودت پناه همه باش 

مممنونم از دعای قشنگت

خ دعامکنین ک بتونم محکم باشم

از وقتی جدی ب طلاق دارم فکر میکنم ب بچه هام ک نگاه میکنم همینطور اشکم میاد😔😔

انقد ازین دلخوشی ها بخودم دادم و ب هیچ جا نرسید ک دیگ سعی کردم فقط واقع بین باشم

درکت میکنم 

خیلی بده 

من شوهرم خیلی خوبه ها از هر لحاظ فقط خیلی فحاشی میکنه فحش خانواده میده 

منم بارها خواستم طلاق بگیرم نشد شرایطش خیلی سخته تو ایران 

آدم ک نمیشه چون خ تلاش کردم خیییییلی ولی اون هیچ‌چی براش مهم نیست جز بددلی هاش

وااااای خدایا خودت به دادمون برس

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭
مممنونم از دعای قشنگت خ دعامکنین ک بتونم محکم باشم از وقتی جدی ب طلاق دارم فکر میکنم ب بچه هام ک ن ...

بدترین شغل دنیا مادر بودنه ..همیشه بابام میگه .بیشتر خدا رو صدا بزن  دستت رو بگیره ان شاالله

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

انتقال جنین

11rosaa | 55 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز