2777
2789
آهان ممنونم عزیزم پس این قانون هیچوقت کار بدردبخور نمیکنه یعنی😬

نه 😂😂 دیگ برا وقتیه ک بی اعتمادی کامل شکل گرفته باشه بین طرفین 

تو ک بچه داری و زندگیتم قابل درست شدنه بشین سر زندگیت حالا ب مرور زمان و یکم محبت و چاپلوسی سعی حقتو با خوشی به شکل ملک کم کم ازش بگیری ک برای روز مبادا استرس نداشته باشی

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
میدونم دقیقا منظورت چیه ولی متاسفانه تنها راهش همینه  مگه اینکه بیخیال قانون شی و خودت بتونی ب ...

ببین مدل شوهر من اینطوریه ک اصلا زیر بار نمیره و نمیشه ازش چیزای خاصی بخای یعنی اینکه با قاطعیت و محبت و دعوا و ... نمیشه 

و چون تا حالا اقدام جدی هم برای طلاق نکردم و حتی اینایی هم نبودم ک تو دعواهامون بهش از نفرتم بگم بنظرم اینبار هم خ باورش نشده ک قطعی دارم بهش فکر میکنم و بخاطر همین خودش و از تک و تا ننداخته و اینطوری میگه ک ب زجر دادنت راضی نیستم و هروقت گفتی بریم دادگاه برای طلاق و ....

ولی اگ جدی بشه بنظرم ی تکونی بده ب خودش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور مگ؟

نمیخوام دخالت کنم 

ولی گل بی عیب خداست 

همه ی ادما ایراد دارن همه 

زندگی فراز و نشیب داره وقتی دست بزن نداره سعی کن با سیاست زندگیتو مدیریت کنی حیف بچه هاتن بخوان بچه طلاق بشن 

من خودم طلاق نگرفتم ولی خیلی خوبه که از تجربه های بقیه استفاده کرد چون اونایی که طلاق گرفتن اکثرا پشیمونن 

اگه دست بزن داشت اون موقع اره حق با شما بود 

امیدوارم که تو زندکیتون همیشه خوشی و خنده باشه 

نمیخوام دخالت کنم  ولی گل بی عیب خداست  همه ی ادما ایراد دارن همه  زندگی فراز و نش ...

نمیدونم درمورد بیمار پارانویا چیزی میدونید یا نه

البته شوهر من چون تا حالا پیش مشاور نیومده قطعی نمیشه گفت پارانوییده ولی ۱تعریف جالب درمورد این بیمارها هست ک میگه زندگی با ۱بیمار پارانویایی مثل راه رفتن رو ی سطح پر از خورده شیشه س با پای برهنه همش باید حواست باشه اتفاقی نیفته ک زندگیت و جهنم کنه باهمه ی رعایت ها بازم ۱چیزی گیر میارن ک گیر بدن دقیقا عین اینکه وقتی رو ۱سطح پراز خورده شیشه بخای راه بری با همه ی دقت بازم ۱خورده ریز هم ک شده پیدا میشه ک بره تو پات و اصلا تقصیر تو هم نیست

میتونین تصور کنین ک چقد اعصاب و مغز آدم همش تو فشاره؟

نمیدونم درمورد بیمار پارانویا چیزی میدونید یا نه البته شوهر من چون تا حالا پیش مشاور نیومده قطعی نم ...

میدونم چی میگید 

تو خونه بهتون گیر نمیدن؟ فقط بیرون؟ 

میتونی وکیل بگیری فک کنم ۱۰ تومن میگره میشینی راحت خونه همه کاراتو راست و ریست میکنه مهریه اجرا نمیز ...

بخشید عزیزم ربطی به فاکتور نداره کی این حرفو بت زده..شما میری طلافروشی میگی اومدم اینارو بفروشم فاکتورشم ندارم تازه به اسم شوهرتم باشه میبری میدی میگی اومدم بفروشم اصلا قانونی وجود نداره که نمیشه فروخت

شاید شهرتون کوچیک باشه طلافروشه یه قری بزنه اما جدی باش از خودت ضعف نشون نده بگو خب نخرید میرم اون یکی مغازه

لطفا برای سلامتی برادر جوانم یک صلوات بفرستید.😥😓که تنها آرزوی زندگیمه🙏
میدونم چی میگید  تو خونه بهتون گیر نمیدن؟ فقط بیرون؟

هرجا ک مرد باشه

راسی ب لباس پوشیدنم مقابل محارم هم گیر میده

این لباس یقه ش یکم بازه

این بلیز تنگه

این شلوار تنگه

شلوارت سایه میندازه یکم شورتت مشخصه 

بلیزت سایه میندازه خط سوتین معلومه

...

میدونم چی میگید  تو خونه بهتون گیر نمیدن؟ فقط بیرون؟

حتی برای عروسی نباید برم آرایشگاه باوجودی ک پوشیه میزنم بعد آرایش ولی میگ وقتی پوشیه میزنی جلب توجه میکنه😶😶

زیر چادرهای جلو بسته هم باید مانتو بپوشم 

تو خونه هم میگه چادر رنگی جلو بسته بپوش

...

انقد گیرهای زیاد و جورواجور ک تا صب فکر کنم هی میاد

حتی برای عروسی نباید برم آرایشگاه باوجودی ک پوشیه میزنم بعد آرایش ولی میگ وقتی پوشیه میزنی جلب توجه ...

خیلی وضعیتش خرابه خیلی 

واقعا سخته تو خونه چادر پوشیدن 

همچین ادمایی بقیه رو قبول ندارن فقط خودشون قبول دارن 

خیلی وضعیتش خرابه خیلی  واقعا سخته تو خونه چادر پوشیدن  همچین ادمایی بقیه رو قبول ندارن ...

ببین حالا من خودم کاملا محجبه ام و تو خونه هم نامحرم بیاد چادر سرم میکنم و کااامل حجابم و رعایت میکنم ولی این ۱گیرهایی میده ک خدا میدونه فقط

بخشید عزیزم ربطی به فاکتور نداره کی این حرفو بت زده..شما میری طلافروشی میگی اومدم اینارو بفروشم فاکت ...

من سه جا نشون دادم گفتم به اسم کس دیگست خودش بیاد منم گفتم دیگه همشون میخوان اینو بگن بقیشون نرفتم 

2790
2778
2791
2779
2792