2777
2789
قبل اجرای طلاقش اره ولی بعد اجرا گزاشتن مهریش هر چیم انتقال بده باطل میشه و مهریه این خانومو میدن&nb ...

اره دیگ ،، برا همین باید خیلی زود مهریه شو بزاره برا اجرا.. خیلیم راحته کار یک روزه حتی وکیل نمیخاد ... سند نکاحیه شو میبره دفتر ازدواجش ازشون برگه اجراییه میگیره میبره ثبت اینجوری اموال شوهرش درجا توقیف میشه و نمیتونه انتقال بده

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
خودت میدونی باز مشورت کن ... میتونی کل مهریه تو بگیری چون شوهرت داراست ولی باهاش توافق کنی و یک و نی ...

مممنونم

آره باید مهریه مو بزارم اجرا

ولی میخام تا وقتی برای طلاق نرفتیم نفهمه. میشه؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منظورم اینه ک قبل از اینکه برای طلاق بخاد چیزی بفهمه اجرا گذاشتن مهریه رو میفهمه یا فقط جلوی معاملات ...

نه مهریه ب طلاق ربط نداره ... خودت نباید بهش لو بدی اصلا... باهاش مهربون باشی بعدم سریع بری اجراییه بگیری ... بعد اینکه توقیف شد براش اسمس میره قبلش نه متوجه نمیشه مگه اینکه خودت لو بدی

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
منظورم اینه ک قبل از اینکه برای طلاق بخاد چیزی بفهمه اجرا گذاشتن مهریه رو میفهمه یا فقط جلوی معاملات ...

میتونی وکیل بگیری فک کنم ۱۰ تومن میگره میشینی راحت خونه همه کاراتو راست و ریست میکنه مهریه اجرا نمیزاری ولی جلو معاملاتش گرفته میشه تو یه جلسه برو پیش وکیل واسه مشاوره اولیه ۲۰۰ ۳۰۰ هزار تومن میگیره کامل برات مشاوره میده دیدی که صلاحته باهاش قرارداد ببند تو میشینی خونه اون مهریتو اجرا میزاره و اینا هر چی صلاحت باشه اونو انجام میده دختر دایی من طلاشو فروخت داد وکیل ولی راحت طلاق گرفت 

من دستم نه پول دارم نه شوهرم همچین پولی میده فاکتور طلاهامم به اسم شوهرمه بخاطر اون نمیتونم وکیل و اینا بگیرم 

اره دیگه براش دادخواست و نامه میاد  ولی اگه اجرا بزاری هیچ جوره نمیتونه از زیرش در بره

میدونین چون اولین باره ک انقد جدی و محکم بهش گفتم و تا حالا حتی فکرش و نمی‌کرد ک من ب این چیزا فکر کنم میگم شاید یکم مجبور بشه خودش و تکون بده و بعد اگ بفهمه مهریه گذاشتم اجرا لج کنه.

میدونی چی میگم؟

مممنونم آره باید مهریه مو بزارم اجرا ولی میخام تا وقتی برای طلاق نرفتیم نفهمه. میشه؟

نه نمیشه وقتی ثبت اموالشو توقیف میکنه بهش پیامک میدن ک بیا بدهی تو ب خانم فلانی تسویه کن تا اموالت ازاد شه وگرنه روال قانونی ...

از چ نظر میگی میشه ازش دل کند؟ شوهرم ی سری کارهای خوبم داره ولی این ۲تا رفتارش اننننقدر عذابم میده ...

بالآخره شکاک بودن طرف..  ادم رو اذیت میکنه از این نظر گفتم عزیزم

خدایا تو بساز .تو بسازی قشنگه❤❤❤❤❤❤
نه مهریه ب طلاق ربط نداره ... خودت نباید بهش لو بدی اصلا... باهاش مهربون باشی بعدم سریع بری اجراییه ...

منم بعدش و میگم

اگ ۱درصد اینبار ترسیده باشه و بخاد ۱تکونی بخودش بده اگ بفهمه احتمالا لج کنه و دیگ فقط تنها راه طلاقه

منم چون فعلا استخاره م برای طلاق بد اومده میخام یکم صبر کنم ولی ب روی اون نمیارم ک فعلا اقدام نمیکنم

۲تاش از کل مهریه م بیشتر میشه و قطعا نمیده بهم

حدود چهار میلیارد مهرته ... حالا تو توقیف بکن دادگاه خونه دومو میزاره مزایده هرچقد ک حقت باشه بهت پول نقد میده بقیه رو میده ب شوهرت ... میگم با وکیل حرف بزن تلفنی... چون همینجوری شفاهی بهت گفته یک و نیم میدم اگ واقعا نقدی بزنه ب حسابت و حق طلاق و حضانت بچه ها ارزششو داره چون همش ی روزه تموم میشه ...ولی بعید میدونم اینکارو کنه چون اونم میره مشورت با وکیل وکیلش بهش میگه اموالتو زودتر انتقال بده تا لازم نباشه چیزی بدی 

برا همین میگم تو زودتر مهریه تو اجرا کن ( کار ی روزه ) تا نتونه انتقال بده بعدش هرجور خاستین توافق کنین 

منظورم اینه برگ برنده دست تو باشه ... اگ اموالشو منتقل کنه هیچ برگ برنده ای نداری

میتونی وکیل بگیری فک کنم ۱۰ تومن میگره میشینی راحت خونه همه کاراتو راست و ریست میکنه مهریه اجرا نمیز ...

یعنی اگ وکیل مهریه مو بزاره اجرا شوهرم خبردار نمیشه؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز