چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
اها مثلا میگفت ببین من نمیتونم بهت قولی بدم که بخوای رو اون قول حساب باز کنی اخه من به چه امی ...
بعد این عجول نیست میگفت دوسال از دانشگاهت گذشت میام با خانواده رسمیش کنیم منم گفتم زوده اونم کردش سال اخر ولی کلا دوس دارم بعد دانشگاهم باشه احتمالا قبول کنه کلا هرچی بگم نه نمیگه میگه هرجور تو میخوای
این آدم خوبیه طرف تو برعکس طرف من حرف حرف خودش بود عجول بود کم طاقت بود اصلا هم حرفی ا ...
این خودش امیدوار و حرف از جداییم نمیزاره بزنم اگه اربیل استخدام بشه اندازه ی یه پزشک تو ایران درامد داره خداکنه بشه قول نهایی مونو هم تابستون میدیدیم فعلا منتظر جواب کنکورمین و الان بخاطر درسم خدافظی کردیم تا یازده تیر گفت ساعت دوازده منتظر پیامتم همه چی قطعی نیست ولی برگردم ببینم چجوریه یه بار پنج روز بخاطر درسم رفتم وقتی برگشتم گفت هروقت که نیستی بیشتر قدرتو میدونم و اگه ازشم ایرادی بگیرم خودشو تغییرمیده این بار اخر که بهش پیام دادم وقتی بهم پیشنهاد داده بود منم شرطایی براش گذاشته بودم بعد یادداشت کرده بود همشونو یادش بود من خودمم فراموش کرده بودم
این طرفت تاحالا حضودی پیشنهاد دیدن رو داده؟ بهش چندتا عکس دادی؟ویدئو کال باهم رفتین؟
حضوری نه چون فعلا نمی تونیم تازشم دانشگاه هم برم اون اهواز دوره، ویدیو کال هم نشده مگه تابستون چون خونمون شلوغه همیشه پاییزو زمستون اول بهارهم فقط تابستون وقت داریم عکسم اول نفرستادم میترسیدم اعتماد کنم به جون خواهرومادرش قسم خورد از عکسم سوء استفاده نکنه واسه اینکه اعتماد کنم عکس مادرو خواهرشو و خانوادشو اول فرستاد بعد یه عکسیم از خانوادش فرستاد مال هفدع سال پیش بود ویدیو هم برام فرستاد از عروسی دخترعمو و پسرداییش بعد بهش اعتماد کردم منم عکسمو فرستادم عکسم زیاد از هم داریم ازش پنجاه تا دارم اونم صدتا ازم داره ولی همشون باحجابن بعد به گالریشم رمز داده تاکسی نتونه واردش بشه