2789
چه خوب با مامانت راحتی منم خیلی باهاش راحتم فداشون بشیم خوب درکمون میکنن خیلی هم باهام شوخی میکنه&nb ...

اره خیلی راحتم واقعا مامان و خواهرم نبودن دق میکردم 

مهمانداری هواپیما خوندم و عاشق رشتم بودم😍کلاس گیتار میرم😍 عاشق زندگیمم خدارو شکر میکنم ک بهترین زندگی و بهترین خانواده خدا بهم داده
افرین دختر خوب پس شیطون هم بودی 😅

آره خیلی 😄😄😄

مهمانداری هواپیما خوندم و عاشق رشتم بودم😍کلاس گیتار میرم😍 عاشق زندگیمم خدارو شکر میکنم ک بهترین زندگی و بهترین خانواده خدا بهم داده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه این یکم شک برانگیزه فکر نکنم یه چیزی از رابطه تون دربیاد والا من ازس خوشم اومده ولی عاشقش نشدم به ...

دقیقا خودمم شک کردم 

بهشم گفتم ته این رابطه چیزی نمیشه تاییدم کرد 

بعد موقع جدایی منو مقصر میکرد که خودت نذاشتی ادامه بدیم میخواستم بگم تو اصن دلگرمی ندادی ...

بهش گفتم صبر کن شرایط جفتمون جور شه بهم برگردیم 

گفتش باشه بعد دیدم از اینستاش حذفم کرد دلیلشو پرسیدم گفت واسه اینکه دیگه بهم فکر نکنیم همو فراموش کنیم !

طرف تو خوبه گفته صبر میکنم 

این گفتش نه من قولی نمیدم اولا ذهنمون درگیر میشه بعدش شاید من رل زدم 

این ک برای دو طرف صدق میکنه چون فقط ظاهر همو دیدن بعد برن سراغ شناخت !  ولی اونایی ک زیاده خوا ...

دقیقا چه دقیق توصیفش کردی باوجودیکه نمیشناسیش 

ببین بهش گفتم چرا باید دزدکی همو ببینیم 

بذاریم شرایطمون جور شه بهم‌برگردیم قبول نکرد و گفت احتمال برگشت کمه اگه میخوای الان ادامه بدیم 

بعد دراخر موقع جدایی گفت ادم هرچی میره جلوتر به موارد بهتری برمیخوره! این جملش خیلی زشت بود به نظرم ...

وقتیم جدا شدیم مدامممم تو اینستاش چک میکردم دخترای متفاوت فالوو انفالوو میکرد که یه روز ازش پرسیدم‌گفتش من توضیحی ندارم بهت بدم چون تعهدی ندارم دیگه بهت هرکاری بخوام میتونم انجام بدم 

واقعا ازش انتظار نداشتم 

فکر کنم ایشونم جز دسته تنوع طلبا بودش چون حاضر نبود صبر کنه شرایط درست شه بهم برگردیم 

نمیدونم از نظر شماهم‌تنوع طلبه یانه 

اره الان باهمیم البته این وسط موش زیاد اومد ک ماکات کنیم دوستش بایکی دوست شد دختره اومد بهش پیشنهاد ...

دوطرف اگه بخوان باهم باشن هیچی نمیتونه جداشون کنه 

و به راحتی نمیرن مثل رابطه شما 

امیدوارم هرروز عشق بینتون بیشتر بشه 

واسه منم آرزو کن یه ادم خوب سر راهم بیاد تو فضای حقیقی اخه هرکیم‌به دلم نمیشینه معیارای خاصی دارم 

مطمئن باش ول میکنه دوست خودم۴سال بایکی بود نزدیکش بود مادرش گفت از دختره خوشم نمیاد پسره رفت چه توقع ...

حالا من با بیرون نرفتنم میساختم اما نمیدونم اون خسته میشد یانه 

دقیقا منم ترسیدم ول کنه زودتر کات کردم که کمتر خاطره سازی بشه 

چون این اصلا تا ۴ سال نمیخواست رابطه رو به کسی بگه و کاملا یواشکی و دزدکی باید همو میدیدیم 

دراخرم مطمئنم خانوادم میفهمیدن وقتی از صبح تا غروب غیبم میزد چون من زیاد با دوستامم بیرون نمیرم 

این حرفش درسته ولی زمانی ک پیش هم باشید راه دور خیانت میاره سردی میاره و خیلی چیزای دیگ ولی نزدیک بو ...

من که بهش خیانت نمیکردم سرد نمیشدم 

اما از اون ترسیدم مخصوصا پسرا که تنوع میخوان 

بعد من از اون آدما نیستم مدام برم ویدئو کال ممکن بود دلخور شه هرچیم که دوسم داشته باشه 

موقع جدایی و کات جفتمون سختمون بود حالمون بد شد 

دلمون نمیومد جدا شیم 

اما دراخر تمومش کردیم و من واقعا ناراحتم 

دقیقا چه دقیق توصیفش کردی باوجودیکه نمیشناسیش  ببین بهش گفتم چرا باید دزدکی همو ببینیم  ...

از طرز فکرش معلومه تنوع طلب هست و اینک وقتی خودش مستقیم میگه تعهدی ندارم معلومه ب فکر ازدواج نیست ب فکر اینه ک بدون تعهد از وجود چند نفر بهره ببره!!!

بهتر ک مسیرش از شما جدا شد چون اگ وابسته ت کنه چند وقت درگیرشی و فرصت های خوب و پسرهای خوب و پاک رو ب خاطر این حتی نگاه هم نمیکردی چون خانوما نمیتونن همزمان دل ب چند نفر بدن 

ان شاءا...یه آدم درست و متعهد نصیبتون بشه ک چشماش فقط عشقشو ببینه🌹

همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه  برای  رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚 ...................................        💛💜💚  💗💗💗       دختر ایرانی معصومِ نژادش خالصه   💗💗💗  💜💚💛      کشور هلند در حالی از شعار زن، زندگی و آزادی حمایت کرده که بیشتر زنان هلندی شاغل در خیابان رد لایت آمستردام، با مشکلات روحی ـ روانی و البته اجتماعی ناشی از آن دوره فعالیت، دست‌وپنجه نرم می‌کنند.این واقعیت تنها شامل کشور هلند نیست تحقیقات از نهان خانه ی کشور های اروپایی نشان داده ک نگاه غرب ب زن ابزار محور و کالا محور است!@#$ .................................................................این روزا ی کسایی دارن خداحافظی میکنن ک ما نفمیدیم کِی سلام کرده بودن!😏😂اونی ک ایرانو دوست داره حتی تصور اینک از شمالِ ایران بخواد بره جنوب مجبور بشه ویزا بگیره رو تحمل نمیکنه!@#  ..........................................واما ویرانی با آنها ک چ بخواهند چ نخواهند جاده صاف کنند! تجزیه با صاحبان آنها!!!قرارداد میلیاردی تلخ رو امضاء میکنه میشینه تو بنز تلخش میره پنت هاوس تلخش قهوه ی تلخ میخوره!😏!..... کسی ک با دست امام بیعت نکنه مجبور میشه با پای طاغوت بیعت کنه داستان پسر خلیفه ی دوم و حجاج بن یوسف!!!🤭😉😏...............کشوری ک ( آمریکا)در ۷۰ سال ب ۳۳ کشور دنیا حمله کرده حرف از صلح و دموکراسی نزنه!🤫🤭😏.................میگن جنگ جهانی سوم در حال وقوعه!😂 عقب مونده دیگ سالاد شیرازی واسه ماست دیگ😕 با افتخار ایرانی مسلمانم ک امام حسین دارم ک نماد آزادگیه  ابن سینا مولوی خوارزمی ابوریحان افتخارات ایرانن! جنگ جهانی سوم سال ۵۷ تا ۵۹ بود کل دنیا یه طرف ایران ی طرف!!! ........................در آخر زمان از فتنه ها ناراحت نشوید زیرا فتنه ها منافقین شما را از بین میبرند فتنه های آخر زمان مثل استفراغی است ک هر آنچه برای جبهه ی حق ضرر دارد را بیرون میریزد و تشخیص حق و باطل هم برای کسانی ک منافق نیستند از آفتاب روشن تر است(❤پیامبر اکرم ص❤).................................
اره هر چقد بگم کمه دعوا همه جوره پیش اومد ولی ن اون رفت ن من خیلی خاطره های قشنگ داریم ببین این وضعش ...

اره همین قشنگه که تو بحث و دعوا هیچ کس نره 

و توهر شرایطی بمونن و جا نزنن

ن هنوز دوستیم ازدواج ۳۵گفتیم میکنیم 😄😄

ماهم‌میخواستیم بعدا ازدواج کنیم 

من حاضر بودم چندسال دوستیو ادامه بدم اما خب از تهش ترسیدم این دوری خرابش کنه همه چیو 

خاطره هرچی بگم کم گفتم واقعا بهترین خاطره ها داشتیم ازته قلبم عاشقشم  مامانم کم وبیش میدونه ک ...

اون میگف درسته راه دور سخته 

اما به معنای نشدن نیست 

واقعا پشیمونم تموم شد اما خب ترسیدم بعد ۱ سال یا چندماه ولم کنه 

چه خوب با مامانت راحتی منم خیلی باهاش راحتم فداشون بشیم خوب درکمون میکنن خیلی هم باهام شوخی میکنه&nb ...

برعکسسس من اصلا نمیتونم به مامانم چیزیو بگم گارد میگیره 

برعکسسس من اصلا نمیتونم به مامانم چیزیو بگم گارد میگیره 

منم هنوز نگفتم این ماجرارو اول باید برم دانشگاه اونم بره سرکار ولی خـودش همین دیروز گفت هرکی بهت پیشنهاد داد رد نکن دربارش فکر کن به منم بگو دوتایی تصمیم بگیریم دیگه اینم گذاشتم واسه دانشگاه که بهش بگم 

از طرز فکرش معلومه تنوع طلب هست و اینک وقتی خودش مستقیم میگه تعهدی ندارم معلومه ب فکر ازدواج نیست ب ...

اره دقیقا اگه میخواست منو نگه داره و براش مهم بودم میتونست همش نگه آینده مبهمه و اینا 

و بگه من قصدم جدیه 

اره اتفاقا قبل من ۳ تا دوست دخترم داشته درحالیکه من تاحالا با یکیم دوست نبودم 

بعد هروقت میخواست بیاد منو ببینه چون من زیاد با دوستامم بیرون نمیرم قطعا خانواده متوجه میشدن چون شهرمون کوچیکه به خاطر همینا تمومش کردم 

دوستمم بهم گفت بهش میاد وسط راه ول کنه بره  و بگه ببین من که تعهدی به تو ندادم سر همه اینا برخلاف میل قلبیم تمومش کردم 

اره دقیقا من از اونام وابسته کسی بشم دیگه از پسری خوشم نمیاد 

ممکن بود موقعیتای بهتریو از دست بدم دراینده حتی اگه دوستی ادامه دار میشد و دراخر بعد چندسال میتونست بره با کلی خاطره به راحتی 

از طرفی شغل درست حسابیم نداشت 

بهشم میگفتم بذار شرایط درست شه قبول نکرد