2789
چه زیبا بود اصلا یه فیلمیه واسه خودش خوشحالم الان باهمید ایشالا روزبه روز عشقتون بیشترم بشه

اره الان باهمیم البته این وسط موش زیاد اومد ک ماکات کنیم دوستش بایکی دوست شد دختره اومد بهش پیشنهاد رابطه خیلی چیزا داد بعد اومد طرح دوستی دختره با من ریخت رابطه ما بهم بزنه ولی نشد خداروشکر هنوز هست الان خوابه صبح سرکار داره😄😍فک میکنه من خوابم در حالی ک نی نی سایتم😄

مهمانداری هواپیما خوندم و عاشق رشتم بودم😍کلاس گیتار میرم😍 عاشق زندگیمم خدارو شکر میکنم ک بهترین زندگی و بهترین خانواده خدا بهم داده
خیلی اتفاقا کار خوبی کردی کات کردی پشیمون نباش  ببین راه دور خیلی سخته اصلا هیچوقت دوست نشو دل ...

راستش خیلی داغون شدم بعد کات 

ما زیاد تله پاتی داشتیم اصن خیلی عجیب اشناشدیم 

ولی متاسفانه بخاطر همین دوری و ترسیدن از اینکه دوستیو مداوم باهام ادامه نده کاتش کردم و واقعا ناراحتم 

متم خودم مدل دوستی مثل تورو میپسندم 

حضوری

ولی اون مدام میگف دوتا قلب مال هم‌باشن دوری نمیتونه جداشون کنه این حرفش میاد تو ذهنم قلبم تیر میکشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره خب ریسکه  ممکنه دراخرم ول کنه  به قول تو چقدر چت بالاخره حرفا تموم میشن

مطمئن باش ول میکنه دوست خودم۴سال بایکی بود نزدیکش بود مادرش گفت از دختره خوشم نمیاد پسره رفت چه توقعی از راه دور میشه داشت

آخه چقد ادم حرف بزنه چقد منتطر باشی بیاد چت کنی ادم خسته میشه همش تو گوشی ادم دلش بیرون میخواد و...

مهمانداری هواپیما خوندم و عاشق رشتم بودم😍کلاس گیتار میرم😍 عاشق زندگیمم خدارو شکر میکنم ک بهترین زندگی و بهترین خانواده خدا بهم داده
اره الان باهمیم البته این وسط موش زیاد اومد ک ماکات کنیم دوستش بایکی دوست شد دختره اومد بهش پیشنهاد ...

اوه چه ادامه داشته ولی چه زیباست الان کنار همید باوجود این موش هایی که گفتید و سختیاش

راستش خیلی داغون شدم بعد کات  ما زیاد تله پاتی داشتیم اصن خیلی عجیب اشناشدیم  ولی متاسفا ...

این حرفش درسته ولی زمانی ک پیش هم باشید راه دور خیانت میاره سردی میاره و خیلی چیزای دیگ ولی نزدیک بود حضوری فرق داره عشق میاد شوخی میاد تو سروکله هم زدن خیلی باحاله مثلا برف بیاد ادم بره برف بازی خیلی باحاله😍😍😄😄کلی خاطره های قشنگ دونفری 😍😍

اوه چه ادامه داشته ولی چه زیباست الان کنار همید باوجود این موش هایی که گفتید و سختیاش

اره هر چقد بگم کمه دعوا همه جوره پیش اومد ولی ن اون رفت ن من خیلی خاطره های قشنگ داریم ببین این وضعش تو پسرا خیلی خوب بود یه روز واقعا من شوکه کرد ۶نفر بچه دانشگاه رفتیم رستوران بخاطر من همه حساب کرد😄😄وای یسری گفت کم آرایش کن مامانم پشت تلفن حرف شنید فحشش داد بعد هیچی نگفت 😄😄😄یسری رفتیم بیرون سرما خورده بودم بعد دانشگاه گفت بیا بیرون بهمن بود آب دماغ من میومد دستمال درآوردم جلوش فین کردم😄😄😄😄😄یسری بستنی دستگاهی خرید تو خیابون مالیدم صورتش هیچوقت دیگ اون بستنی واسم نخرید چند ساله گذشته هرموقع میگم بخر میگه تو لیاقت نداری😄😄😄یسری واسم ولن بود یه خرس خرید اندازه قدمه واس فرستاد باآژانس جلو درمون 😄😄😄هرچقدر ۶سال بگم کم گفتم 😄😄

الان بچه دارید؟ 

ن هنوز دوستیم ازدواج ۳۵گفتیم میکنیم 😄😄

اره هر چقد بگم کمه دعوا همه جوره پیش اومد ولی ن اون رفت ن من خیلی خاطره های قشنگ داریم ببین این وضعش ...

یسری بچه های دانشگاه گفتن بریم جاده چالوس منم گفتم باشه این فقط ماشین داشت گفت میام دنبالتون منم تو خونه گفتم دانشگاه دارم دیگ ببین وسایل بردیم نگو وسط راه مامور داشته من تو ماشین داد میزدم وای خاک توسرم شد من میگیرن زندان میرم مامانم تیکه تیکم میکنه سابقه دار شدم بعد مجبور شد دور بزنه نریم 😄😄😄

یسری بچه های دانشگاه گفتن بریم جاده چالوس منم گفتم باشه این فقط ماشین داشت گفت میام دنبالتون منم تو ...

یسری اومد تو حیاط مادر بزرگم من ببینه پدربزرگم نگو از راه برسع منم گفتم مامور برقع اومده کنتور چک کنه وای بعدش مرده بودیم ازخنده😄😄😄حالا ساعت چند ۷غروب پدر بزرگم نفهمید ولی عمم گفت ۷غروب مامور میاد😄😄😄😄

چه خاطراتی داشتید الان چی میدونن با همید پدرمادرتون فهمیدن یانه

خاطره هرچی بگم کم گفتم واقعا بهترین خاطره ها داشتیم ازته قلبم عاشقشم 

مامانم کم وبیش میدونه ک آره چندسال دوستیم ولی بابام اصلا خواهرم میدونه دوستیم

چه خاطراتی داشتید الان چی میدونن با همید پدرمادرتون فهمیدن یانه

من دختری بودم اصلا پایبند نبود اولای دوستی خیانت میکردم اینور اونور میرفتم ولی از موقعی ک عاشقش شدم دیگ گذاشتم کنار 😄😄😄😄😄

خاطره هرچی بگم کم گفتم واقعا بهترین خاطره ها داشتیم ازته قلبم عاشقشم  مامانم کم وبیش میدونه ک ...

چه خوب با مامانت راحتی منم خیلی باهاش راحتم فداشون بشیم خوب درکمون میکنن خیلی هم باهام شوخی میکنه