2789
میذارن بیرون برم اما متوجه میشن شهرمون کوچیکه ۲۲

اهان فک کردم کرج هستید،منم۲۲سالمه همسنیم،ولی راه دور دل نبند دوست نشو هرکسی نظر من اینه باید با همشهری خودش باشه مثلا من کرجم نمیشه با مشهد یا اصفهان دوست شم خیلی دوره بعد اون رابطه دیگ به درد نمیخوره حداقل باید ۳باردر هفته طرف ببینی 

مهمانداری هواپیما خوندم و عاشق رشتم بودم😍کلاس گیتار میرم😍 عاشق زندگیمم خدارو شکر میکنم ک بهترین زندگی و بهترین خانواده خدا بهم داده
مجازی رل زدین؟یا همشهری هستین؟

ما ۱۰دقیقه خونه هامون فاصله داره

همو دانشگاه دیدیم 

مهمانداری هواپیما خوندم و عاشق رشتم بودم😍کلاس گیتار میرم😍 عاشق زندگیمم خدارو شکر میکنم ک بهترین زندگی و بهترین خانواده خدا بهم داده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم با  دوست پسرم سر یه یه ماجرا سر یه دعوای یکی دیگ آشنا شدیم😄😄😄

ما دعوا نبود یه اقایی خیال کرد که اون جزو یکی از اقوام (  منظورم ترک.  لر ایناس )  بعد منم اول بار بود یه همزبون دیدم دیگه به زبونم یه چیزی نوشتم کمه بهم شباهت دارن اون گفت ببخشید من فلان قومم خیلی متوجه نمیشم وای اب شدم اون لحظه بعدا هم بهش گفتم اون اومد پی ویم یه راهنمایی میخواست کمکش کردم اونم تو درسام کمکم کرد دیگه بعد سه ماه بهم گفت ازت خوشم میاد هدفمم خیره عکسم رو پروفایلم بود ولی اونو اصلا ندیده بودم میترسیدم زشت باشه از ادبو شخصیتش خیلی خوشم اومده بود محترمو نجیب بود هوای درسامو هم داشت حتی کم کاری میکردم یه کاری میکرد که بیشتر بخونم بعد عکسشو گذاشت دیدم خیلی بهم میایم واسم خیلی عجیب بود 

دخترا زود وابسته میشن ب هر کسی دل نده! خودت اذیت میشی ظاهرا این آقا قصدش ازدواج نبودا چون میگه نمیت ...

دقیقا ایشونم از اونا هست که خودشو دست بالا میگیره

اره قصدش که دوستیه میگه تا ببینیم بعدا چی میشه 

همش میگه اینده مبهمه من از اون پسرا نیستم قول الکی بدم 

اره اگه تهش ولم کنه من میمونم یه دلشکسته 

اهان فک کردم کرج هستید،منم۲۲سالمه همسنیم،ولی راه دور دل نبند دوست نشو هرکسی نظر من اینه باید با همشه ...

نه کرج نیستیم 

اره بدی راه دور اینه که همش چته 

اما ما خیلی مچیم البته کاتش کردم رابطه رو از تهش و این دوری راه ترسیدم الانم پشیمونم 

ما دعوا نبود یه اقایی خیال کرد که اون جزو یکی از اقوام (  منظورم ترک.  لر ایناس )  بع ...

میدونی اون خوبه گقته قصدش خیره 

این قصدش دوستی بود و گفت من قول نمیدم واسه ازدواج فعلا

ما دعوا نبود یه اقایی خیال کرد که اون جزو یکی از اقوام (  منظورم ترک.  لر ایناس )  بع ...

چه با حال

من داشتم از دانشگاه میومدم خونه بعد این آقا با دوستش اومده بود بیرون ک دوست دخترش دوستش ببینه بعد دوستش نگو اونجا من رد شدم از کنارشون خوشش اومده درحالی ک با دوست دخترش قراره داشته 🤣🤣🤣من لنز گذاشته بودم این فک کرد چشمام ابیه گفت چه چشمایی🤣🤣دختره نگو برسه بشنوه بعد اون دختره بامن لج افتاد تا برسم خونه نگو اونم پشتمون میومده همش تیکه دختره مینداخت من جواب ندادم بعد نزدیک خونه شدم انگار شیر شدم🤣🤭🤭چون میدونستم دعوا کنم مامانم صدام بشنوه میاد پایین🤭🤣🤣🤣گفتم چی زر میزنی بعد این پسره ک آقامون شده گفت زشته شما ک مودب بودید بعد من برگشتم اون نگاه کردم خوشم اومد🤣🤣🤣بعد بلاخره با هزار بدبختی کشمکش شمارش پیدا کردم🤣🤣🤣پیام دادم ازت خوشم میاد 🤣🤣🤣بعد این وضع مالیش تو دوستاش خیلی توپ بود اولش دروغ نگم شیفته پولش و اینا شدم ولی بعد عاشقش شدم بعد این کم کم عاشقم شد😍😍بعد الان۶سال باهمیم دعوا ک زیاد داریم ولی عاشق همیم 

چندساله باهمین؟ امیدوارم متم با یه هم دانشگاهی اشنا شم  اونجوری بهتره تا راه دور

۶سال ببین راه دور خیلی سخته من اصلا ریسک هیچوقت نمیکنم همیشه دوستی هام اینجوری بوده ک ته دیگ با این آشنا شدم

نه کرج نیستیم  اره بدی راه دور اینه که همش چته  اما ما خیلی مچیم البته کاتش کردم رابطه ر ...

خیلی اتفاقا کار خوبی کردی کات کردی پشیمون نباش  ببین راه دور خیلی سخته اصلا هیچوقت دوست نشو دل نبند چقد آخه آدم چت کنه ادم خسته میشه ادم دلش میخواد ناهار باهاش بره یا صبحونه یا بستنی بخوری نمیشه ک همش چت باشه

میدونی اون خوبه گقته قصدش خیره  این قصدش دوستی بود و گفت من قول نمیدم واسه ازدواج فعلا

نه این یکم شک برانگیزه فکر نکنم یه چیزی از رابطه تون دربیاد والا من ازس خوشم اومده ولی عاشقش نشدم بهشم گفتم گفت صبر میکنم تا هروقت بشی بخاطر کنکورمم خداحافظی کردیم تا تابستون چون زیاد پیام میداد دیگه نمیشد راضیش کردم تا بعد کنکورم بهش پیام بدم من از طرز برخوردش خوشم اومد چهارماه حرف میزدیم کوچک ترین خطایی ازش سرنزد ادم باشخصیتیه و زرنگ و باهوش دیدم ایندشم درخشان با همچین هوشی که داره

دقیقا ایشونم از اونا هست که خودشو دست بالا میگیره اره قصدش که دوستیه میگه تا ببینیم بعدا چی میشه&nb ...

این ک برای دو طرف صدق میکنه چون فقط ظاهر همو دیدن بعد برن سراغ شناخت ! 

ولی اونایی ک زیاده خواه یا تنوع طلبن همیشه ب فکر یه بهترن حتی اگ معیارش ظاهر باشه نمیتونه خوشگلترین رو پیدا کنه و مدام از این شاخه ب اون شاخه میپره هیچوقت هم راضی نیست!

همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه  برای  رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚 ...................................        💛💜💚  💗💗💗       دختر ایرانی معصومِ نژادش خالصه   💗💗💗  💜💚💛      کشور هلند در حالی از شعار زن، زندگی و آزادی حمایت کرده که بیشتر زنان هلندی شاغل در خیابان رد لایت آمستردام، با مشکلات روحی ـ روانی و البته اجتماعی ناشی از آن دوره فعالیت، دست‌وپنجه نرم می‌کنند.این واقعیت تنها شامل کشور هلند نیست تحقیقات از نهان خانه ی کشور های اروپایی نشان داده ک نگاه غرب ب زن ابزار محور و کالا محور است!@#$ .................................................................این روزا ی کسایی دارن خداحافظی میکنن ک ما نفمیدیم کِی سلام کرده بودن!😏😂اونی ک ایرانو دوست داره حتی تصور اینک از شمالِ ایران بخواد بره جنوب مجبور بشه ویزا بگیره رو تحمل نمیکنه!@#  ..........................................واما ویرانی با آنها ک چ بخواهند چ نخواهند جاده صاف کنند! تجزیه با صاحبان آنها!!!قرارداد میلیاردی تلخ رو امضاء میکنه میشینه تو بنز تلخش میره پنت هاوس تلخش قهوه ی تلخ میخوره!😏!..... کسی ک با دست امام بیعت نکنه مجبور میشه با پای طاغوت بیعت کنه داستان پسر خلیفه ی دوم و حجاج بن یوسف!!!🤭😉😏...............کشوری ک ( آمریکا)در ۷۰ سال ب ۳۳ کشور دنیا حمله کرده حرف از صلح و دموکراسی نزنه!🤫🤭😏.................میگن جنگ جهانی سوم در حال وقوعه!😂 عقب مونده دیگ سالاد شیرازی واسه ماست دیگ😕 با افتخار ایرانی مسلمانم ک امام حسین دارم ک نماد آزادگیه  ابن سینا مولوی خوارزمی ابوریحان افتخارات ایرانن! جنگ جهانی سوم سال ۵۷ تا ۵۹ بود کل دنیا یه طرف ایران ی طرف!!! ........................در آخر زمان از فتنه ها ناراحت نشوید زیرا فتنه ها منافقین شما را از بین میبرند فتنه های آخر زمان مثل استفراغی است ک هر آنچه برای جبهه ی حق ضرر دارد را بیرون میریزد و تشخیص حق و باطل هم برای کسانی ک منافق نیستند از آفتاب روشن تر است(❤پیامبر اکرم ص❤).................................
چه با حال من داشتم از دانشگاه میومدم خونه بعد این آقا با دوستش اومده بود بیرون ک دوست دخترش دوستش ب ...

چه زیبا بود اصلا یه فیلمیه واسه خودش خوشحالم الان باهمید ایشالا روزبه روز عشقتون بیشترم بشه

۶سال ببین راه دور خیلی سخته من اصلا ریسک هیچوقت نمیکنم همیشه دوستی هام اینجوری بوده ک ته دیگ با این ...

اره خب ریسکه 

ممکنه دراخرم ول کنه 

به قول تو چقدر چت بالاخره حرفا تموم میشن