2789
منم هنوز نگفتم این ماجرارو اول باید برم دانشگاه اونم بره سرکار ولی خـودش همین دیروز گفت هرکی بهت پیش ...

این طرف گفته هرکی پیشنهاد داد رد نکن 

توهم زیاد وابستش نشو روش حساب باز نکن 

منم خواستم برم دانشگاه همو ببینیم اون عجول بود قبول نکرد 

از طرز فکرش معلومه تنوع طلب هست و اینک وقتی خودش مستقیم میگه تعهدی ندارم معلومه ب فکر ازدواج نیست ب ...

اها مثلا میگفت ببین من نمیتونم بهت قولی بدم که بخوای رو اون قول حساب باز کنی 

اخه من به چه امیدی تو این رابطه میموندم!

تهشم منو نقصر کرد که نموندی و رفت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اها مثلا میگفت ببین من نمیتونم بهت قولی بدم که بخوای رو اون قول حساب باز کنی  اخه من به چه امی ...

بعد این عجول نیست میگفت دوسال از دانشگاهت گذشت میام با خانواده رسمیش کنیم منم گفتم زوده اونم کردش سال اخر ولی کلا دوس دارم بعد دانشگاهم باشه احتمالا قبول کنه کلا هرچی بگم نه نمیگه میگه هرجور تو میخوای 

بعد این عجول نیست میگفت دوسال از دانشگاهت گذشت میام با خانواده رسمیش کنیم منم گفتم زوده اونم کردش سا ...

این آدم خوبیه طرف تو 

برعکس طرف من حرف حرف خودش بود عجول بود کم طاقت بود 

اصلا هم حرفی از حدی شدن رابطه نمیزد که چه زمانی میاد 

میگف من از اون پسرا نیستم قول الکی بدم تا زمانیکه همه چیز جدی نشده و به خانواده نگفتم و شرایط مالیم اوکی نشده 

این آدم خوبیه طرف تو  برعکس طرف من حرف حرف خودش بود عجول بود کم طاقت بود  اصلا هم حرفی ا ...

این خودش امیدوار و حرف از جداییم نمیزاره بزنم اگه اربیل استخدام بشه اندازه ی یه پزشک تو ایران درامد داره خداکنه بشه قول نهایی مونو هم تابستون میدیدیم فعلا منتظر جواب کنکورمین و الان بخاطر درسم خدافظی کردیم تا یازده تیر گفت ساعت دوازده منتظر پیامتم همه چی قطعی نیست ولی برگردم ببینم چجوریه یه بار پنج روز بخاطر درسم رفتم وقتی برگشتم گفت هروقت که نیستی بیشتر قدرتو میدونم و اگه ازشم ایرادی بگیرم خودشو تغییرمیده این بار اخر که بهش پیام دادم وقتی بهم پیشنهاد داده بود منم شرطایی براش گذاشته بودم بعد یادداشت کرده بود همشونو یادش بود من خودمم فراموش کرده بودم 

اره همین قشنگه که تو بحث و دعوا هیچ کس نره  و توهر شرایطی بمونن و جا نزنن

اره البته کات زیاد کردیم ولی پرو بودیم باز بهم زنگ زدیم😄😄

مهمانداری هواپیما خوندم و عاشق رشتم بودم😍کلاس گیتار میرم😍 عاشق زندگیمم خدارو شکر میکنم ک بهترین زندگی و بهترین خانواده خدا بهم داده
ماهم‌میخواستیم بعدا ازدواج کنیم  من حاضر بودم چندسال دوستیو ادامه بدم اما خب از تهش ترسیدم این ...

اتفاقا کار خوبی کردی سریع تموم کردی بع نظرم با یه آدم خوب ک هم محلیت هست یه همشهری ک نهایت ۱۰دقیقع فاصله باشه دوست شو

مهمانداری هواپیما خوندم و عاشق رشتم بودم😍کلاس گیتار میرم😍 عاشق زندگیمم خدارو شکر میکنم ک بهترین زندگی و بهترین خانواده خدا بهم داده
اون میگف درسته راه دور سخته  اما به معنای نشدن نیست  واقعا پشیمونم تموم شد اما خب ترسیدم ...

ببین یه چی بگم اولاش از این حرفا زیاد میزنن بعدش میگن نشد دیگ واون دختره بیشتر لطمه و آسیب میبینه

این خودش امیدوار و حرف از جداییم نمیزاره بزنم اگه اربیل استخدام بشه اندازه ی یه پزشک تو ایران درامد ...

نه طرف من اینجوری نبود حتی حاضر نشد شرایط درست شه بهم‌برگردیم‌چون من‌شرایط دیدنشو نداشتم 

این توصیفاتی که میکنه اصلا اون نداشت

حتی حاضر نبود منتظرم‌بمونه وقتی گفتم‌ته رابطمون هیچی نیست اصلا تلاشی نکرد واسه نگه داشتن من 

این خودش امیدوار و حرف از جداییم نمیزاره بزنم اگه اربیل استخدام بشه اندازه ی یه پزشک تو ایران درامد ...

این طرفت تاحالا حضودی پیشنهاد دیدن رو داده؟

بهش چندتا عکس دادی؟ویدئو کال باهم رفتین؟

ببین یه چی بگم اولاش از این حرفا زیاد میزنن بعدش میگن نشد دیگ واون دختره بیشتر لطمه و آسیب میبینه

دقیییقا موافقم‌باهات اولاش میگت بعدش که میخوان برن یه بهونه جور میکنن و سرد میشن میرن 

راحتم راه دور نمیبینیش بلاک میکنه میره 

اره دختر بیشتر لطمه میبینه 

این طرفت تاحالا حضودی پیشنهاد دیدن رو داده؟ بهش چندتا عکس دادی؟ویدئو کال باهم رفتین؟

حضوری نه چون فعلا نمی تونیم تازشم دانشگاه هم برم اون اهواز دوره،  ویدیو کال هم نشده مگه تابستون چون خونمون شلوغه همیشه پاییزو زمستون اول بهارهم فقط تابستون وقت داریم عکسم اول نفرستادم میترسیدم اعتماد کنم به جون خواهرومادرش قسم خورد از عکسم سوء استفاده نکنه واسه اینکه اعتماد کنم عکس مادرو خواهرشو و خانوادشو اول فرستاد بعد یه عکسیم از خانوادش فرستاد مال هفدع سال پیش بود ویدیو هم برام فرستاد از عروسی دخترعمو و پسرداییش بعد بهش اعتماد کردم منم عکسمو فرستادم عکسم زیاد از هم داریم ازش پنجاه تا دارم اونم صدتا ازم داره ولی همشون باحجابن بعد به گالریشم رمز داده تاکسی نتونه واردش بشه