2789
حضوری نه چون فعلا نمی تونیم تازشم دانشگاه هم برم اون اهواز دوره،  ویدیو کال هم نشده مگه تابستون ...

این طرفت کلا با طرف من فرق داره 

این اصلا نمیشد بهش بگی اعتماد ندارم بهت قهر میکرد 

یا مثلا من یدونه عکس بش دادم هنوز میگف عکس بده!

واقعا خستم کرد 

بودنش یه جور عذاب بود نبودش یه جور دیگه 

و من بهش گفتم ته رابطمون هیچی نمیشه اصلا سعی نکرد منو نگه داره واقعا براش متاسفم 

کلی خاطره سازی کرد و رفت تهش 

یه کلمه بهش گفتم چرا دختر پیج منو فالوور مشترک زدی 

برگشت گفت به تو ربطی نداره ماکه جدا شدیم 

واقعا زدم کرده از پسرا اولش اینجوری نبود

این طرفت کلا با طرف من فرق داره  این اصلا نمیشد بهش بگی اعتماد ندارم بهت قهر میکرد  یا م ...

من هروقت بهش میگفتم اعتماد ندارمو از این حرفا بهم حق میداد و میگفت ازت انتظار ندارم زود بهم اعتماد کنی میدونم خیلی از پسرا اسم بقیه رو هم خراب کردن و به شوخی بهم میگفت دختر محتاط هنوزم بهش اسم پدرمو فامیلیمو حتی تاریخ دقیق تولدو شهری که توش زندگی میکنمو نگفتم و گفتم هروقت کامل مطمئن شدم میگم کم پسری اینارو قبول کنه صبور همش صبر میکنه ولی خودش از اولم بهم گفت هر اطلاعاتی بخوای در اختیارت میزارم و گذاشت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من هروقت بهش میگفتم اعتماد ندارمو از این حرفا بهم حق میداد و میگفت ازت انتظار ندارم زود بهم اعتماد ک ...

این پسرای صبور خوبن 

طرف من عجول بود سریع لوکیشن خونه میخواست 

فامیلی همه چی‌پرسید 

اه حالم بهم‌میخوره دیگه از پسر خوب تا بد 

من هروقت بهش میگفتم اعتماد ندارمو از این حرفا بهم حق میداد و میگفت ازت انتظار ندارم زود بهم اعتماد ک ...

تازه از من عکس مامان بابامم خواست بهش نشون ندادم 

مدام‌میگف عکس بده 

من فقط یدونه بش دادم 

اصلا حدشو رعایت نمیکرد

تازه از من عکس مامان بابامم خواست بهش نشون ندادم  مدام‌میگف عکس بده  من فقط یدونه بش داد ...

بهترکه تمومش کردی دانشگاه بری پیدا میشه خواهرزادمم دانشگاه پیدا کرده رمان اصلی اینان اصلا بفکردرس نیستن همش خوش میگذرونن استاداشونم میگن ازتون هیچی درنمیاد 

بهترکه تمومش کردی دانشگاه بری پیدا میشه خواهرزادمم دانشگاه پیدا کرده رمان اصلی اینان اصلا بفکردرس نی ...

اره امیدوارم دانشگاه ها باز بشن 

فقط نمیدونم ادم خوب سر راهم‌میاو یانه از ادمای اشتباهی دیگه خسته شدم 

اره امیدوارم دانشگاه ها باز بشن  فقط نمیدونم ادم خوب سر راهم‌میاو یانه از ادمای اشتباهی دیگه خ ...

اول بشناسشون بهشون فرصت بده بیان جلو خودتو وابسته شون نکن اینجوری بهترین تصمیمو میگیری خوب نبودن دورشون بنداز 

این از اونا بودکه کات میکردیم‌ بلاک میکردم دیگم از بلاک درنمیورد ...

ببین ماهم دعوامون میشه ولی بلاک اصلا نمیکنیم چون تو دعوا انلاینی هم‌چک میکنیم😄😄😄😄

مهمانداری هواپیما خوندم و عاشق رشتم بودم😍کلاس گیتار میرم😍 عاشق زندگیمم خدارو شکر میکنم ک بهترین زندگی و بهترین خانواده خدا بهم داده
دقیییقا موافقم‌باهات اولاش میگت بعدش که میخوان برن یه بهونه جور میکنن و سرد میشن میرن  راحتم ر ...

این همه پسر تو شهرتون دوست شو عشق و حال کن به نظرم مجردی بهترین دوران واس خوش گذرونی ادم تا جون باید هرکاری کنه،من خودم اینجوریم صبح باشگاه میرم به خودم میرسم بعدش خیاطی میرم خوش میگذره غروب دلم بخواد بیرون میرم یا کافه میرم یا بستنی میرم میخورم بهترین عشق و حال دنیا میکنم 

و البته از پدر ومادرم ممنونم ک این آزادی قشنگ بهم دادن گیر نمیدن 

مهمانداری هواپیما خوندم و عاشق رشتم بودم😍کلاس گیتار میرم😍 عاشق زندگیمم خدارو شکر میکنم ک بهترین زندگی و بهترین خانواده خدا بهم داده
اره امیدوارم دانشگاه ها باز بشن  فقط نمیدونم ادم خوب سر راهم‌میاو یانه از ادمای اشتباهی دیگه خ ...

ببین دانشگاه نشد این همه کلاس من الان کلاس گیتار میرم برو کلاس با آدم جدید آشنا شو بهترین ها سمتت میاد

راستی تو واس کدوم شهری 

نه طرف من اینجوری نبود حتی حاضر نشد شرایط درست شه بهم‌برگردیم‌چون من‌شرایط دیدنشو نداشتم  این ...

جهنم ک تلاش نکرد همون بهتر ک اول راه شناختیش

تو قبلا تجربه داشتی خودت؟پسره حضوری اومد ببینت شهرتون؟

میخواس بیاد ولی قبلش تموم کردم رابطه رو

اوایل دوسش داشتم ولی بعد علاقم کم شد و دیدم فقط وقت تلف کردنه، نمیتونستم سریع تمومش کنم واسه همین با بی رحمی کم کم سرد شدم باهاش تا اینکه خودش فهمید و تموم کردیم

دیگه هم سمت این چیزا نمیرم، مجازی فایده نداره

ببین ماهم دعوامون میشه ولی بلاک اصلا نمیکنیم چون تو دعوا انلاینی هم‌چک میکنیم😄😄😄😄

اینجوری خوبه 

عشقتون پایدار😍❤

ما راهمون دور بود اگرم‌بلاکی چیزی میشد نمیشد حضوری باهم حرف بزنیم رفع سوتفاهم‌کنیم