2777
2789

از قبل تایپ کردم زود زود میذارم در اخرم عکسشو میذارم بگید چه جور آدمی میخوره... عکسش هم همه جا هست تو پیج عمومی و پروفایل و...

بچه ها 😭 حالم بهتره ... دارم فراموشش میکنم کم کم... همون گفتید میخندی به کارات ... چرا خندم نمیگیره ... آدم چقدر باید قد من خر باشه ؟ 

چند ماه پیش که فالوش کردم همون موقع درگیرش شدم هی استوریاشو ریپ زدم ، بعد دیدم اونم داره نه میده .... ولی خب درگیر درس بود... پشت کنکور... بعد کنکور ۱۴۰۰ دندون قبول شد...من هنوز به همون شدت حتی بیشتر ازش خوشم میومد... واقعا نمی‌دونم چرا... خیلی یهو رفت تو مغزم...دوباره ریپلای کردنام شروع شد... بعد ی مدت که واقعا محل میداد و حرفای قشنگ میزد انقدر رد دادم بهش گفتم من واقعا ازت خوشم میادا... که اونم گفت حست متقابله... منم دوست دارم... و رابطمون شروع شد... هیچ وقتم نزد تو سرم که تو اول اومدی گفتی... خودش گفت منتظر بودم خودت بیای بگی کلا من سمت دختر نمیرم چون ممکنه بگه نه و من غرورم له شه و پشیمون شم....دوست ندارم خودمو خورد کنم... 

این کاربری دست دو نفره . لطفا مارو اشتباه نگیرید . یا اگه گرفتید زود قضاوت نکنید و به رگبار فحش ببندید 

خب طبیعی بود که تمایل من به اون بیشتر بود... میدونی تو حرف می‌گفت دوست دارم تو عمل کلا گند میزد... طوری شده بود که روزی پنج دقیقه هم حرف نمیزدیم... دو روزی ی بار ی استوریمو ریپ میزد بعد می‌گفت جام تو قلبته؟ اعصابمو ریخته بود بهم... ( شرایط خانوادگیش خیلی بد بود ، پدرش ولشون کرده بود رفته بود..و خودشو داداشش و مادرش تنها بودن... فقر مالی و فقر فرهنگی اجتماعی داشتن به شدت خانوادش خودش میگفتاااا... طوری که بابا و مامانش فحش میداد و می‌گفت نه بهمون پول دادن نه محبت نه توجه ، حسرت کوچک ترین چیزا موند به دلمون....) خب بعد بعضی وقتا که دلش می‌گرفت استوری غمگین میذاشت من دلم ریش میشد کلی امیدواری و انگیزه میدادم تایپ میکردم فقط می‌گفت ممنون...

این کاربری دست دو نفره . لطفا مارو اشتباه نگیرید . یا اگه گرفتید زود قضاوت نکنید و به رگبار فحش ببندید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکس

میذارم اول بخونید نظر بدید ی کم دلم آروم شه ‌‌... از روز اولی که دیدمش دارم حرص میخورم 

قبلا هم بهت گفتم بیخیالش شو ، سخته ولی شدنیه

😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

هستید بچه ها😔

اره عزیزم بذار

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 

بعضی وقت ها نه... کلی حرفای قشنگ میزد...ولی باید بهش میگفتم چرا انقدر کم هستی تا پیام میداد و چت میکرد... نمیگفتم نمی اومد... بعدم میگفت من تو رو خیلی دوست دارم اما مجازیو نه... دوست دارم همچی واقعی باشه...وای خانوما در جواب پیام چند خطی ابراز احساس یا دلتنگی یا غر غر کردنم خیلی کوتاه جواب میداد... حتی گاهی ی ایموجی کوچولو می‌فرستاد... تصمیم گرفتم سرد شم ببینم چکار می‌کنه ! هیچ کاری نکرد... بعد دو روز استوریمو ریپ زد و تا من نگفتم چرا انقدر کم پیشمی نیومد چت کنیم... :(((((( یعنی زوری بود .. بهش گفتم اگه دوستم نداری چرا داری اذیتم می‌کنی ... بهم بگو ... من خسته شدم...( چکار کنم که گیرش بودم هییی) گفت دوست دارم اگه نداشتم که بهت نمیگفتم..

در مورد قبولی دندون مطئنی چاخان نمی کنه؟

نه دیدم کارنامه کنکورشو استوری کرده بود... خیلی خوشحال بود... چون خیلیییی کم بضاعت بودن...خیلییییی... دندون قبول شد خیلی خوشحال شد 

ی مدت برات سخته ولی عادت میکنی فراموشش کن لطفااااا    اگه خودش بخوادت میاد سراغت تلاش میکن ...

اخه ما خاطره ای نداشتیم باهم اصلا... نمیدونم چرا اینقدر غیر منطقی ازش خوشم میاد... امروز که عکسشو دیدم باز ی جوری شدم اعصابم ریخت بهم