2777
2789

این چه حس لعنتیه... با وجود همه بی مهری  هاش و بی توجهی هاش درگیرشم هنوز ... نکنه نتونم از فکرش درام

این کاربری دست دو نفره . لطفا مارو اشتباه نگیرید . یا اگه گرفتید زود قضاوت نکنید و به رگبار فحش ببندید 
تو همین مدت کوتاه متوجه ی سری اخلاقاش شدم....خیلی مغرور و خودشیفته بود طوری که برام می‌نوشت :( همین ...

وای همین خودش بهترین دلیل برا ول کردنشه انقد ب خودت تلقین نکن ک دوسش داری      با خانوادت خوبی نمیدونم چرا حس میکنم کم بود محبت و توجه داری 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هستید 

این تورو نمیخوادا ب خودت بیا دختر .خودت میگی مغروره

فقط تو رو بخاطر همین مسائل جنسی دست انداخته

تمام مخاطب های خاص دنیا ب پایت نمیرسند ...روحت شاد فرشته ی زیر خاکم🖤🖤💔
وای همین خودش بهترین دلیل برا ول کردنشه انقد ب خودت تلقین نکن ک دوسش داری      با خان ...

وای قلبم درد می‌کنه 😭😭😭 من این حس رو قبلا نداشتم...هر کس دیگه ای کاش این بود از چشمم نیفتاد با کاراش نمی‌دونم چرا اینطور شدم 

این کاربری دست دو نفره . لطفا مارو اشتباه نگیرید . یا اگه گرفتید زود قضاوت نکنید و به رگبار فحش ببندید 

دوباره شب بعد همون موقع پ داد ... که من سین نزدم..گفتم دوباره اره.... وقتی ام بهش گفتم بدم میاد از این گیف ها و حرکات سرد تر شد... ی جور مغروری بود مثلا می‌گفت دلت که برام تنگ شد این اهنگارو گوش کن ... اهنگای زیادی رو برات میفرستم بعدا....در واقع اولویت اولش خود خودش بود... در صورتی که اولویت اول من اون بود... ی روز کلا غیب شدم نه استوری هیچی هیچی ... نه نیومد بگه زنده ای مرده ای ؟ حالا اون هفت هشت ساعت نبود من بال بال میزدم ... نگران نگراااان...اکثر اوقات پیامامو لایک میکرد ... ج کوتاه میداد خیلی ... تنها دوبار خیلی طولانی در حد چند ساعت حذف زدیم که اونم بحث جنسی کرد :((((( همش می‌گفت نرمیه گردنو دوست دارم دوست دارم بخورمت بغلم باشی ... از این حرفای چندش 🙁😔😔😔 

بیاید حرف بزنید باهام دارم میترکم 

عزیزدلم این خاصیت عشقه با تموم خوبی و بدی بازم دوسش داری خودتو مشغول کن بهش فک نکن نمیشه فک نکنی ولی وقتی میاد تو ذهنت بگو من احساسات ب خرج دادم اون بی محلی کرد جنبه منفیش بیارتوذهنت ولی طول میکشه یادت بشه من همه تاپیکات خوندم با اکانت قبلیم بااین یکی دیروز اومدم ب نظرم پسر خوبی نبود ظاهرا خودش خوب نشون میداد

این تورو نمیخوادا ب خودت بیا دختر .خودت میگی مغروره فقط تو رو بخاطر همین مسائل جنسی دست انداخته

رایت میگی ؟ خودش که اینو نمیگفت... احمق مینشست از آینده و بچه هایش حرف میزد می‌گفت می‌خوام ژن هامو بسپرم دستت...میگفت دوست دارم و این حرفا... با همین حرفا منو وابسته تر کرد بعد سرد شد بعد رفت 

دوباره شب بعد همون موقع پ داد ... که من سین نزدم..گفتم دوباره اره.... وقتی ام بهش گفتم بدم میاد از ا ...

مشخصه دنبال رابطه بوده میخواسته مهکت بزنه ببینه اگ پامیدی شروع کنه براهمین گذلشتت کنار 

2790
2778
2791
2779
2792