2777
2789

بیخیال شو عزیز ایشون به درد زندگی نمیخوره!

چون از نطر روحی واقعا اسیب دیده اونم شدید اگر خیلی دوسش دتری  برین مشاور خوب  بشه  بعر ازدواج

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 
بعضی وقت ها نه... کلی حرفای قشنگ میزد...ولی باید بهش میگفتم چرا انقدر کم هستی تا پیام میداد و چت میک ...

این احتمالا درونگراست دلیل نمیشه دوستت نداشته باشه

حلالم کنید و خدانگهدار   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا بهش میگفتم ببین این رفتارت این کارت اذیتم می‌کنه ... می‌گفت مگه چی شده ... میگفتم چرا واسه این رابطه و خودمون وقت نمیذاری بابا روزی پنج دقیقم نمیتونی ؟ می‌گفت باشه عزیزم وقت مبذارم... یکم خوب بود دوباره سرد تر میشد...قرار بود برای اولین بار زنگ بزنه منو از صبح گذاشت تو قرررر نرفتم مهمونی شبش چون آقا قول داده بود زنگ بزنه... نزد... هیچ به روی خودشم نیورد... چند ساعت بعد ی استیکر عاشقانه داد ...من گفتم چه قشنگ زدی ! گفت یادم نبود ساری شب خواهم زنگید ( که همین جا من بریدم و کات کردم ...) 

این کاربری دست دو نفره . لطفا مارو اشتباه نگیرید . یا اگه گرفتید زود قضاوت نکنید و به رگبار فحش ببندید 
اخه ما خاطره ای نداشتیم باهم اصلا... نمیدونم چرا اینقدر غیر منطقی ازش خوشم میاد... امروز که عکسشو دی ...

پس انقد گیر نباش ی مدت دنبالش نکن عکسشو نگاه نکن  مطمعن باش اگه بخوادت خودش میاد اگر هم نه ک هیچی 

پس انقد گیر نباش ی مدت دنبالش نکن عکسشو نگاه نکن  مطمعن باش اگه بخوادت خودش میاد اگر هم نه ک هی ...

من آنفالو کردم... با پیج فیک که نمی‌شناسه دنبالشم... فعلا که سه چهار روزه کات کردیم هیچ حرکتی نکرده

این کاربری دست دو نفره . لطفا مارو اشتباه نگیرید . یا اگه گرفتید زود قضاوت نکنید و به رگبار فحش ببندید 
اگه خاطره ای ندارید احتمالا عاشق قیافش شدی ها؟

نه اصلا .... اوایل که عکسشو ندیده بودم... بیشتر عاشق شخصیت ش شدم ... اصلا من عاشق نشدم ک... خودم می‌دونم ی حس خوش اومدن... عشق ک اینطور نیست... 

تو همین مدت کوتاه متوجه ی سری اخلاقاش شدم....خیلی مغرور و خودشیفته بود طوری که برام می‌نوشت :( همین قدر که تو منو دوست داری چند صد دختر دیگه منو دو سه هزار برابر تو دوست دارن... هر جا میرم همه نگام میکنن معذب میشم... ی سری دخترا که خودشونو برام کشتن... واقعا ی پسر باید خیلی خاص باشه این همه خاطر خواه داشته باشه .... ) با دخترای پیجش چت میکرد اما چت معمولی بهش تذکر دادم گفت به خدا جاست فرندیم فقط قرار نیست تو رابطمون هیچ اتفاقی بیفته ... اصلا بلد نبود بابت اشتباهاتش معذرت خواهی کنه ... محبت توجه ی وقتا خیلی زیاد ( که بعدا فهمیدم مواقعی که امپرش میزد بالا ) ی وقتا خیلی کم 😐 هیچ صفر ‌... فرض کنید بعد مدت ها اومدیم چت کنیم گفت بریم تلگرام .... به نظرتون چرا ؟ اونجا راه ب راه برای من عکس و گیف جنسی فرستاد !!!! من هنگگگ کرده بودم...گفت میخوام ازدواج کنم هر چه زودتر خیلی نیاز دارم تستسترونم بالاست و فلان ... ایموجی میمون هم میدادم ریپ میزد گیف جنسی می‌فرستاد :/ آره حس میکنم زده بود بالا ... بعد کلی چت کردن که بیشتر آقا حرفای جنسی زد و من محل ندادم یهو غیب شد رفت ... هیچ نگفت شب بخیر ... خرت چند... رفت... 

2790
2778
2791
2779
2792