2777
2789
تو همین مدت کوتاه متوجه ی سری اخلاقاش شدم....خیلی مغرور و خودشیفته بود طوری که برام می‌نوشت :( همین ...

بعضیا چ اعتماد ‌‌‌‌‌‌‌ب سقفی دارن فک کرده کیه ک اینجوری گفته اینا همش حرفه بعضیا زبون بازن دیده از ت بهش چیزی نمیرسه سرد شده هدفش فقط رابطه جنسی بوده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میتونی منم راهنمایی کنی  منم یه دوست دارم که خیلی بهش وابستم و اون به من اهمیتی نمیده&nb ...

دختر نازنین سلام😍

گفته شد که ۱۰ ساله با دوستتی..

خیلی کم اطلاعات دادی اما من مورد های کلی ای رو میگم...

تو باارزش ترین شخص موجود برای خودت در زندگیت هستی!  

*با ادمای بیشتری نشستو برخاست کن.

یه جور دیگه بگم دایره ی دوستاتو بیشتر کن! 

*از تنهایی نترس!😄

جدی میگم تنهایی اونجوری که فکر میکنی نیست!!!

گاهی خیلی قشنگ تر از بودن با خیلی هاست!!  

*با کسی باش که به باور هات احترام بزاره! 

یه نگاه اجمالی به دستاتو پاهات بنداز! دختر!این تویی!!!قدر خودتو بدون!

برای باور هات ارزش قاعل شو!  

*خودت باش!

خودِواقعیت!مطمعنا اینجور زیباتر و دلنشین تری!

(البته که عادت های غلط باید جایگزین رفتار های درست بشن..)

* از دوستی با کسی که اعتماد بنفستو میگیره،فرار کن!

🥴 (توی رابطه ای باش که بهت عزت نفس میده...)

مگه دنیا چند روزه؟ خوشبگذرون شاد باش!!!😆💚   کلوم اخر! برای خودت ارزش قاعل شو!!!!!! 

ملکه باش)))

"ملکه"

اولین تاپیک @دختر گرانبها  رو حتما بخون💕 به نام "تجربه های گرانبهام"

..
عزیزم میتونی منم راهنمایی کنی  منم یه دوست دارم که خیلی بهش وابستم و اون به من اهمیتی نمیده&nb ...

تکرار میکنم(دایره دوست هات رو زیاد کن)😉

خیلی بیشتر تر...

من از دوستت شناخت زیادی ندارم

برای چی میخواد راز های تورو بدونه؟

راز اگر راز هست که،گلم محض ارضای کنجکاوی دیگرون،رازتو نریز بیرون!!!

چون مطمعن باش حالا خواسته یا ناخواسته بالاخره ممکنه یه جا از دهنش بپره،یا به روت بیاره...

به گفته خودت گلم،رابطه شما شکر اب هست و اوشون نسبت به شما بی اهمیت.. عزیزم،برای نگه داشتنش زیر باور هات نزن!    

((گفتن مسائل خونوادگی به دوست و اشنا اصلا پیشنهاد نمیشه!!!!))

..
سلام دختر مهربون و خوش قلب..💕 پیام من یه نمه طولانیه براش وقت گذاشتم اماخوندنش وقتتو نمیگیره و وا ...

وای عزیزم دلم ... من الان خوندم پیامتو..... خیلی آرومم کرد... قربونت برم.... قشنگم...مهربونم....فدات شم....دورت بگردم من....قربونت برم آخه من... ممنونم

این کاربری دست دو نفره . لطفا مارو اشتباه نگیرید . یا اگه گرفتید زود قضاوت نکنید و به رگبار فحش ببندید 
امکان داره برگرده و بهتون پیام بده یا پیگیرتون باشه ولی شما همین الان به خودتون قول بدین که به هیچ و ...

دقیقا پیام داد همین دیشب 🙂

این کاربری دست دو نفره . لطفا مارو اشتباه نگیرید . یا اگه گرفتید زود قضاوت نکنید و به رگبار فحش ببندید 
2790
2778
2791
2779
2792